В София се проведе първата национална коучинг конференция

Първата национална коучинг конференция се проведе на 30.09 и 01.10. 2015 г. в София.

Сред темите, които бяха обсъждани в първия ден, бяха как най-успешните български компании изграждат коучинг култура за развитие и мотивация на своите лидери, кои са главните предизвикателства пред истинските лидери днес, програми на ЕС за развитие на човешките ресурси.

Вторият ден е за хората, които се занимават професионално с коучинг или прилагат неговите подходи в своята работа като ръководители и експерти по организационно развитие на човешки ресурси, включително кои са ключовите умения на успешния коуч, как се обучават водещите институти и училища по коучинг в България и по света и защо е необходимо да се въвеждат прогресивни стандарти на коучинг в България.

Вижте повече във видеото с обясненията на Даниела Анева, директор Професионално развитие в ICF България, организатори на събитието. Очаквайте следващата седмица и по-обширен разговор за коучинга с Леда Турай, Вицепрезидент и член на глобалния борд на директорите на Международната коучинг федерация (ICF), която застана пред нашата камера.

Свързани публикации