Вашата идея може да е бъдещето на банките

„Не е нужно да забравиш за купона“, но междувременно помисли и за бъдещето си!

И вие ли се стремите към успешна кариера? Вярваме, че е така, защото в противен случай, нямаше да четете тези редове. За бъдещите успехи трябва да се погрижим още от студентските си години. Знаете, че стажът е абсолютно необходим етап, но има и нещо още по-добро – участието в престижни конкурси. Точно в такъв конкурс можете да се включите само до 17 септември.

students

Тази година за трети път се провежда „Моята банка на бъдещето“ – проект, в който участват най-дейните студенти, с ясна визия за целите и бъдещето си.

„Моята банка на бъдещето“ се организира от УниКредит Булбанк с подкрепата на платформата kosher.bg. Програмата дава уникалната възможност на студентите да се докоснат до истинската практика в една от най-големите банки в България, да работят по собствени проекти за банкови иновации и да бъдат напътствани от ментори, топ мениджъри в банката. Освен това, част от участниците могат да получат и предложение за работа, вследствие на своето персонално представяне по време на конкурса. Велизар Гутов и Ева Илиева, които участваха в миналите две издания на „Моята банка на бъдещето“ вече са част от екипа на УниКредит Булбанк. Техните идеи, представени именно по време на проекта, вече са включени в портфолиото на банката.

Какво ви е необходимо, за да участвате? Необходима ви е мотивация и желание за успех, както и една добра идея за иновация в банковата система, по която да работите.

Какво получавате от „Моята банка на бъдещето“?

Предимствата на участието в конкурс с тези мащаби безспорно са много и колкото и да изброим, винаги ще пропуснем нещо. Но ето няколко от най-важните:

  • Ще се запознаете с най-можещите и мотивирани студенти.
  • Ще създадете нови и полезни контакти.
  • Ще се учите от реалната практика в банковата система.
  • Ще участвате в специално разработени за целите на проекта обучения.
  • Ще работите по реални проекти и ще представяте свои идеи пред мениджмънта.
  • Получавате шанс да се включите в стажантската програма на УниКредит Булбанк и да започнете своята кариера.

Може би, именно някой от вас ще предложи уникална идея за банкова иновация, която да завладее света! Не искаш ли това да бъдеш ти?!

new

Публикации от серията