Вчера бяха раздадени наградите за вътрешни комуникации Grapevine Awards

Вчера, 28 юни 2013 г. се проведе официалната церемония по връчване на отличията за ефективни вътрешни комуникации Grapevine Awards 2013. Събитието, организирано от Apeiron Academy, с подкрепата на Клуб Вътрешен Комуникатор, се състоя в Sopharma Business Towers с медийното партньорство на JobTiger. Кристалните статуетки Grapevine бяха раздадени в четирите традиционни категории на конкурса. Тази година специални награди отличиха Комуникационен лидер и креативността на участниците.  

Седемнайсет конкурсни проекта се състезаваха в третото издание на надпреварата.

  • Отличието в категория Вътрешнокомуникационна кампания единодушно отличи два проекта – „Лигата на Vivacom”, реализиран от Vivacom и „Лидерството – ключ към успешната промяна на културата, реализиран на Mобилтел.
  • Наградата за Вътрешнокомуникационна програма за ангажиране на служителите бе присъдена на екипа на  СИБАНК за кампанията  „СИБАНК АКТИВ – програма за налагане на нова корпоративна  култура и повишаване на ангажираността на служителите“.
  • В категорията Вътрешноорганизационно събитие носител на статуетката стана екипът на Мобилтел за проекта „More Me Day”.
  • Наградата за Вътрешна медия отиде за „Интранет на ЕНЕРГО-ПРО”, реализиран от ЕНЕРГО-ПРО.
  • Специлната награда за креативност, която връчи Нели Бенова, управляващ директор на Apeiron Communication, отиде при 60К Международни контактни центрове за проекта им „Ритъмът на 60К”.
  • Носител на наградата за комуникационен лидер получи Андреас Майерхофер, Главен изпълнителен директор на Мобилтел.

Повече за конкурса Grapevine Awards 2013 може да научите тук.

Свързани публикации