Вече можете да заявите участие за 26-тия HR Weekend. Регистацията е отворена до 12 юни

Традиционното за HR общността събитие HR Weekend ще се проведе за 26-ти път през юни тази година. Събитието ще бъде на 20 и 21 юни 2019 г. в Хотел Калина Палас, гр. Трявна.

Всяка година събитието събира най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България.  Тази година ще се фокусираме върху три теми – „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България“, „Ползата от измерването в HR – какво и как измерваме в работата си?“ и „Практически измерения на оценка на представянето през 2019 година“. По традиция формата е отворен и се надява заедно да ги дискутираме, както и да споделим добри практики. Не на последно място се радваме на възможността да се запознаем с всички Вас, като ви дадем възможност да обмените опит с колеги от различни сектори и региони и заедно да споделим приятната емоция на един топъл летен HR Weekend.

Не за първи път се спираме на приятната атмосфера на Хотел Калина Палас, гр. Трявна. Надяваме се и за вас тя да носи приятни спомени от предни издания на събитието, а за новите участници да е началото на полезно споделено преживяване.

Събитието ще открием на 20 юни в 10 часа, а веднага след откриването ще захващаме и с първата тема. Първата дискусия ще бъде свързана с доклада „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България“, който е  разработен от МТСП. В нея освен представяне на данните ще се фокусирами и върху неговите аспекти, като си поговорим как да четем и съответно как да ги използваме стратегически в бъдещите си планове. Дискусията е отворена и всеки присъстващ може да сподели своите мнения, опит и препоръки. Модератор на дискусията ще бъде Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието.

Възможностите за споделяне на опит, въпроси и дискусии ще продължат по-късно през деня, когато по време на втората тема гостите ще имат възможност да разменят гледни точки за измерването в HR – какво измерваме в работата си и как това ни помага да анализираме, да планираме и да се обосноваваме пред ръководителите си. Дискусията ще бъде модерирана от познатите лица на събитието – Стоян Ганев (управител на Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (директор Човешки ресурси на Артемис ООД).

Не по-малка част от програмата за 20 юни е посветена на networking активност – каква точно ще бъде тя, ще запазим в тайна дотогава! Обещаваме ви, че networking програмата по традиция ще е интересна и иновативна. И спираме до тук! Каква ще бъде тя ще разберете в деня на събитието.

За вторият ден от събитието (21 юни) сме ви приготвили интересна и полезна дискусия на темата за оценка на представянето и практическите аспекти. Какви грешки допускаме най-често и как да ги избягваме ще обсъдим заедно с Христо Цветков, Director Human Resources Global Operations Europe в Sensata Technologies.

За повече информация: http://jobtiger.events/hrweekend. Не забравяйте, че местата са органичени, а събитието е предназначено за действащи HR специалисти от бизнеса. Не се допускат до участие представители на агенции за подбор на персонал и консултантски услуги.

Краен срок за записване: 12 юни 2019 г.

Очакваме Ви!

 

Свързани публикации