Видео конкурс търси новите режисьори и рекламисти

Нескафе стартираха конкурс за нов рекламен видео клип на марката Нескафе 3 в 1. Участниците могат да покажат творческо мислене като сами режисират и монтират клипа. Конкурсът продължава до 4 март 2012 г. За участие трябва да се регистрирате на сайта на Нескафе.

Според оператора Орлин Руевски успешният клип е комбинация от добра идея, естетически издържано изпълнение, бизнес-насочено мислене и готини хора, които да го осъществят. Именно това ще търси журито в клиповете, с които кандидат-режисьорите ще участват в конкурса.

Всеки желаещ да участва трябва да има навършени 18 години и да живее в страната.  Всеки потребител, регистрирал се в конкурса, може да участва само с един клип, а клиповете ще бъдат оценявани чрез онлайн гласуване в галерията на сайта. Клиповете могат да бъдат озвучени с пет различни музикални стила, да имат текстови акценти и трябва да са с времетраене 30 секунди.

Оценяването на клиповете ще се състои между 5 и 18 март, като журито ще има предвид клиповете, събрали най-много гласове в сайта на Нескафе, но този фактор няма да е определящ. Наградените реклами ще се излъчват по националните телевизии.

В периода между 27 февруари и 7 март може да се срещнете с представители на Нестле в големите университети и да научите повече за това какво е да работиш за компанията в България. Нестле са и спонсор на предстоящите Национални дни на кариерата

По статията работи: Мария Пламенова

Свързани публикации