Visteon: „На „Национални дни на кариерата“ постигаме резултат – да открием правилните сътрудници“  

Спонсорирана публикация

На 10 март ще стартира поредното ежегодно издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. В изложението ще участва и международната корпорация Visteon – голям развоен център за разработка на автомобилна електроника. За компанията работят над 500 инженери с опит в тази специфична област.

В момента компанията е стартирала голям и амбициозен проект за създаване на платформа от свързани устройства в автомобила, които комуникират помежду си активно. Специално за проекта се търсят инженери, които биха могли да се справят успешно с дефиниране на продуктови изисквания и софтуерни специалисти, притежаващи познания в области като HTML 5, Java, Java Script, C.

Компанията има дългогодишен опит в участието на „Национални дни на кариерата“ и системно успява да привлече нови сътрудници, които да я припознаят като надежден и предпочитан работодател. В момента, Visteon има активна стажантска програма, която предлага много места и е специално конструирана по такъв начин, че да е удобна за студенти. Работата на стажантите е по реални проекти и резултатът от усилията им по-късно става видим в нови продукти на пазара.

Ако планирате кариерен старт и развитие в сектора за автомобилна електроника и държите да работите в утвърдена международна компания, лидер в тази област,  посетете щанда на Visteon на „Национални дни на кариерата“ 2015 (10 и 11 март в София, НДК) и заявете интереса си да станете част от екипа.

Публикации от серията