VIVACOM обявява 110 свободни стажантски позиции през 2014 г.

staj2014VIVACOM дава старт на своята Лятна стажантска програма, като обявява 110 свободни позиции, което е с 30 повече в сравнение с предходната година. 11-ото издание на най-мащабната програма за летен стаж в страната ще протече под надслов „Мисия ЕВОЛЮЦИЯ – развий себе си!” и ще даде възможност на студенти от София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Хасково, Плевен и Русе да станат част от екипа на компанията в продължение на 3 месеца. В резултат на стажантската кампания, всяка година VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, част от които, биват назначавани на постоянна работа към телекома. Миналогодишната кампания доведе до наемането на 38% от участниците.

Стажантската програма на VIVACOM предоставя на младите хора, както практически знания от едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, така и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминаванат през специално създадени за тях обучения по бизнес етикет и презентационни умения. Освен това, те получават възможността да работят по индивидуален проект, резултата от който могат да включат в своята автобиография. Като допълнение, VIVACOM предоставя на успешно завършилите стажантската програма препоръки и сертификати.

Всеки студент, желаещ да кандидатства за летен стаж във VIVACOM, може да го направи през сайта на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април. През настоящата 2014 г. VIVACOM ще приема стажанти в близо 20 основни дирекции, сред които са „Поддръжка и изграждане на мрежата“, „Информационни технологии“, „Експлоатация и архитектура на мрежата“, „Продажби“, „Продукти и услуги“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“, „Корпоративни комуникации“, „Правни въпроси“, „Регулация и конкуренция“, „Финанси“, „Обслужване на клиенти“ и др.

Публикации от серията