VIVACOM официално закри Лятна стажантска програма 2014

Стажантите получиха сертификати за успешно завършен стаж и награди от различни конкурси

На официална церемония в Телефонната палата VIVACOM закри своята Лятна стажантска програма 2014. Близо 120 стажанти от различни градове на България получиха своите сертификати за успешно завършен стаж, а най-добрите сред тях получиха препоръки от своите ментори.

_MG_7114

Стажантската програма на VIVACOM предостави на младите хора възможността да работят по свой проект, да получат практически знания под менторството на едни от най-добрите специалисти в различни професионални области, както и възнаграждение за положения труд. Като част от кампанията студентите преминаха през специално създадени за тях обучения и участваха в различни инициативи и състезания. По време на официалната церемония най-успешните в различните категории получиха атрактивни награди, а големите победители в конкурса за най-добра презентация бяха наградени с таблети.

_MG_7511

В резултат на лятната стажантска кампания всяка година VIVACOM успява да открие ценни и талантливи млади хора, които да стартират кариерата си в телекома. Към момента близо 30% от участниците остават на работа в компанията, като до края на годината този процент се очаква да нарасне.

Публикации от серията