Втора лаборатория за жените лидери

Само четири дни до края на ранните записвания

жениНа 31 май изтича срокът за преференциална регистрация за участие във втората Лаборатория за жените лидери. Събитието ще се проведе на 16 юни в София и амбицията на организаторите е да срещнат съмишленици сред представителите на бизнеса, предприемачеството и социалните иновации, които искат да продължат да израстват, да се вдъхновят от хора със силна енергия за позитивна промяна, да отворят нови възможности за себе си и за другите.

Фокус на втората Лаборатория е ролята на жените като лидери в променящия се свят и потенциалът им като двигатели на динамичните промени. Събитието ще представи истории на успехи, семинари с професионалисти и коучинг сесии за насочване към успешната лична и обществена трансформация.

За втора поредна година Лабораторията за жените лидери ще предложи вълнуваща програма, водена от доказани професионалисти и вдъхновяващи фасилитатори. Тяхната цел е да насочат вниманието на възможно най-широка аудитория към няколко доказани факта:

– Жените имат специфични необходимости и се учат по-лесно една от друга.
– Лидерството е начин на живот, а не поле за неколцина избрани.
– Всеки човек има нужда от нови знания, за да случва живота си по-успешно.
– Бъдещето ни зависи от нас.

Втората Лаборатория за жените лидери ще се проведе на 16 юни във Витоша Парк Хотел, София. Повече информация можете да намерите на страницата на събитието: http://www.eudaimoniasolutions.com/2-ra-laboratoria-za-zhenite-lideri.html

Свързани публикации