Втората национална коучинг конференция с международно участие ще се насочи върху лидерството в променящата се среда

20 септември 2017 Спонсорирана публикация

Авторитетни международни лектори – коучове и представители на бизнеса ще се включат в престижния форум

banner_website (002)

За втори път в България се организира Националната конференция по лидерство и коучинг, която този път ще бъде на тема „LEADing into the FUTURE“. Събитието ще се проведе на 25 и 26 октомври в Captial Fort, организира се от АЙ СИ ЕФ България – българското представителство на Международната коуч федерация (ICF) и в него се очаква да се включат над 20 авторитетни лектори.

Събитието е отворено за всички, които се интересуват от професионално и личностно развитие и търсят начини как да реализират високи постижения и да развиват талантите – своите и на екипите си. Конференцията ще се фокусира върху това как лидерите да се развиват и усъвършенстват в съвременната непрекъснато променяща се среда, как се измерва ефектът от коучинга, как да се прилага всеобхватната демокрация (Deep Democracy), което представлява системен подход за работа с хора, групи и екипи, както и много други въпроси. Организаторите си поставят за цел чрез този престижен форум да допринесат за развитието на професионалните и лидерски качества на специалистите, което ще има ефект и върху икономиката на страната ни като цяло.

„Знаем, че в съвременния свят трябва да бягаш бързо, за да не останеш на едно място. Затова сме убедени, че развитието на лидерите  и мотивацията на служителите стават все по-важни компоненти от големия бизнес успех. Коучингът е модерен подход за развитие и постигане на  цели, конференцията ще разкрие най-новите тенденции в тази област“ – отбеляза д-р Кирил Калев, председател на УС на АЙ СИ ЕФ България.

Сред презентаторите в конференцията са авторитетни имена на коучове като Абуди Шаби, Сали Бониуел, Саима Бът, Катерина Канелиду, Аннамария Барнозки, Джеймс Дилън и други. Специален гост при откриването ще бъде диригентът – визионер Йордан Камджалов, който ще сподели своя лична история и ще вдъхнови участниците да се усъвършенстват и да оставят следа.

За организацията:

“Ай Си Еф България” е организация с нестопанска цел, българското представителство на Международната коуч федерация (ICF Global) – най-голямата и влиятелна организация на коучинга в света. Създадена през 2008 г., мисията на “Ай Си Еф България” е да развива професионалния коучинг в България, да разширява осъзнатостта и ползите от коучинга за бизнеса, държавните, публичните институции и обществото като цяло.

Свързани публикации