Възползвайте се от предварителния календар на всички събития на JobTiger за 2018 г.

screenshot-careerdays.bg 2017-11-24 10-53-22-604В качеството си на най-голям организатор на кариерни и специализирани HR изложения в България, JobTiger спази добрата традиция, започната през настоящата година, и за втори пореден път публикува пълен календар на събитията си за следващата година. В календара са отразени всички планирани за 2018 г. форуми, организирани от нас.

Календара можете да разгледате тук.

Защо предприехме отново тази стъпка? Основната причина е, че искаме да бъдем още по-добър помощник на бизнеса в България. С един изчерпателен предварителен календар, ние ви даваме възможност да планирате по-добре ангажиментите и финансите ви. Знаейки своевременно какво предстои да се случи през 2018 г., вие ще бъдете в състояние лесно и ефективно да разпределите бюджети, време и хора за 12-те месеца на следващата година. Нещо повече – разглеждайки отделните събития, вие ще можете да запазите отрано най-добрите щандове, които отговарят на фирмените ви нужди. Така ще имате нужното спокойствие да се отдадете на основния си бизнес без притеснения за бъдещото ви участие в отделните изложения.

Тази предвидимост ще допълни успешните ви бизнес модели и ще ви позволи да извлечете максимума за вашата компания. Разбира се, имаме и още една позитивна новина. Ако заплатúте до края на тази година вашето участие в различни наши събития, то ние ще можем да ви предложим и разумна ценова отстъпка. Това несъмнено е един добър финансов модел, удовлетворяващ максимално и двете страни.

Планирането на участие в кариерни изложения е инвестиция в непосредственото бъдеще. Не отлагайте това решение, за да можете да се възползвате от най-добрите щандове и най-изгодните ценови оферти. В съвременния бизнес свят оцеляват и прогресират най-бързите и най-активните. С нашия предварителен календар ние ще ви помогнем точно в тази насока.

Свързани публикации