Вярвате ли, че всяко дете може да успее?

За фондация „Заедно в час“ се говори много в последните години, но ако случайно сте сред хората, които още не са чули за благородната им цел, това е неправителствена организация, която работи срещу неравния достъп до качествено образование в България. Това тя постига чрез подготвянето и подкрепата на способни хора, които стават учители в български училища за период от две години.

В момента фондацията е в активна кампания за набиране на нови желаещи да се включат в инициативата им, поради което ще се представени в няколко от градовете на „Национални дни на кариерата“ 2018. По време на събитието в София разговаряхме с Люба Йорданова от екипа за маркетинг и комуникации на неправителствената организация. Тя ни разказа, че кампанията вече е на финалната права и тази година повече от 3 хил. души са проявили интерес. Попитахме и какъв за тях е успешният кандидат. Отговорът бе, че това е човек, който вярва в потенциала на всяко дете, вярва в това, че всяко едно дете, независимо от това къде и в каква, в каква социално-икономическа среда живее и кое училище посещава, може да постигне успехи, може да има големи цели и той ще му помогне да постигне тези цели.

Чуйте повече във видеото, а ако се разпознавате в този профил, „Заедно в час“ предстои да се включат в „Национални дни на кариерата“ във Велико Търново, във ВТУ „Кирил и Методий“ на 26.март и в Пловдив, Конгресен център на Панаирна палата – на 4.април.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се организира от JobTiger, а генерален спонсор е Нестле България. Вижте датите, програмата и компаниите-участници на всички оставащи събития на http://national.careerdays.bg/

Свързани публикации