Webit Bulgaria Digital Summit 2013 ще бъде през април

Запазете в календара си 24-25 Април 2013 – това са датите за тазгодишното издание на най-голямото събитие за дигиталната и технологична индустрия в България – Webit Bulgaria Digital Summit.

Webit България е форумът, който събира основните участници на медийния и дигитален пазар,  рекламодателите и предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и висши представители на държавната администрация.

Програма:

  • Ден 1 – Дигитален маркетинг, реклама, планиране и  измерване на ефективността онлайн/мобайл;
  • Ден 2 – Предприемачество;

Церемонията по връчване на Webit Awards Bulgaria ще се проведе на 24 Април 2013.

Онлайн регистрацията за форума е вече отворена на адрес www.webit.bg. Регистрирайте се още сега и спестете 170 лв!

Ако желаете да бъдете сред партньорите на Webit Bulgaria Digital Summit, да имате щанд и своя собствена зона за контакти, да бъдете сред спонсорите и партньорите ни и да станете част от кампанията за събитието – можете да се свържете с Аниела Русева – aniela.russeva@eacad.eu

Защо да бъдете сред партньорите на Webit България?

Webit Bulgaria Digital Summit е най-мащабното като присъствие и най-широко отразяваното събитие за дигитален маркетинг/реклама, технологии и предприемачество в България. Последното издание беше отразено в над 100 медии в България, в т.ч. 12 телевизионни репортажа по bTV, TV7, OnAir, BNT и др. репортажи и материали в Дарик Радио, Хоризонт, К2, Dnevnik.bg, Investror.bg, Vesti.bg, DarikNews.bg, и десетки други.

Събитието се организира с медийната подкрепа на JobTiger.

 

Свързани публикации