Явор Цанков, Gea Events – „HR Industry е начинание, което започва да се превръща в институция“

На 11 февруари 2015 г. ще се проведе тазгодишното издание на  единственото изложение, представящо услуги и продукти за управление на човешките ресурси в България – HR Industry. То се организира за четвърта поредна година от JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

Първите три събития се радваха на голям интерес от страна на посетителите и компаниите-изложители. Очаква се и тази година HR Industry отново да събере на едно място водещите компании и специалистите от HR бранша.

Един от участниците в изложението и тази година ще бъде Gea Events – компания, специализирана в организиране на тимбилдинг и корпоративни събития.
Gea Events е част от Catalyst Global, водеща в света верига oт компании за креативен и иновативен тимбилдинг и събитиен мениджмънт.

Компанията участва в HR Industry от самото начало на изложението. В интервю за JobTiger.TV Явор Цанков, управител на Gea Events, сподели, че изложението е начинание, което започва да се превръща в институция. HR Industry е място, където те срещат нови клиенти и извличат преки ползи за компанията си в бъдеще. В добавка, г-н Цанков коментира, че HR пазарът все още не е достигнал до нивата от преди икономическата криза, но в момента се намира в зряла фаза.

Регистрацията за участие в HR Industry е отворена до края на януари 2015 г. Не пропускайте тази възможност!

Публикации от серията