Youth to Business – бизнес форум за млади предприемачи

Предстои да се проведе Youth to Business – най-голямото бизнес събитие в глобалната мрежа на студентската организация AIESEC. Организирано от студенти за студенти, то има за цел да даде шанс на амбициозните млади хора да получат ценни съвети и знания от успешни български предприемачи, да насърчи предприемаческия дух у младите и да ги вдъхнови за нови идеи. В рамките на един ден ще се обсъждат и решават важни обществени проблеми, свързани с настоящото положение в държавата: иновации и предприемачество; мобилност на труда; корпоративна социална отговорност; лидерсто и работа в екип. Темата на тазгодишното издание ще бъде „Предприемачество в България”.

y2b1

Участниците ще работят по зададени от фирмите партньори казуси. По този начин ще имат възможност да се доближат до реалния бизнес свят. Очакват ги и уъркшопи и лекции от специалисти от компаниите партньори, както и гост лектори.

Youth to Business ще се състои на 26 октомври в УНСС. За участие се изисква регистрация в сайта на събитието или тук. Право да кандидатства има всеки студент, независимо къде учи, както и наскоро завършили студенти. На 23 октомври в УНСС ще се проведе Панаир на компаниите, където студентите ще имат възможност да се запознаят с фирмите партньори и попълнят форма за кандидатстване на място.

Свързани публикации