Започна гласуването в шестата седмица на „Човекът, който ме вдъхновява“

 

Кой кого номинира тази седмица в „Човекът, който ме вдъхновява“? Вижте новите предложения и дайте глас за своя вдъхновител. Очакваме по всяко време и новите ви номинации за вдъхновяващи личности тук.

Валди Събев

Имам най-голямото щастие и късмет да бъда съпруга на най-прекрасния мъж на Света, Валди Събев. Мислех си, че като всички хора със слава и той се е главозамаял от успеха си и не би ми обърнал внимание, ако му пиша. За мое щастие и очудване напълно грешах в преценката си за него. Веднага получих мил отговор и прекрасни пожелания. От там нататък имах възможността да разбера отблизо, що за човек е световноизвестният композитор Валди Събев. С всеки изминал ден възхищението ми към него расте многократно. Въпреки трудния си живот, който е имал дълго време, той не е загубил вяра в себе си и в истинската си същност, не се е поддал на думите на всички останали, които са искали да го накарат да пренебрегне мечтите си и да следва общоприетите правила.

Негови творби озвучават световни филмови продукции, телевизионни програми и видео игри. Издал е 7 албума, всеки от които се радва на огромен успех, а третият му албум „Impressions Volume Three” достигна до номер 16  в Топ 100 на най-продаваните албуми в Америка.

Предложил: Надя Събева

 

Дани Дантес

„със неговата упоритост и решителност уникален е. Това е магът магъосникът човекът магия много късмет му желая и успех“

Предложил: Цветан Цветелинов

 

Даниел Иванов

Млад, талантлив, всеотдаен. Може би тези три думи са добро начало, с което да опиша човека и диригента Даниел Иванов. Възпитаник и хорист на Класическата гимназия, а по-късно и диригент на гимназиалните хорове за старинна, народна и възрожденска музика. Той не престава да вдъхновява децата със своята обич и отдаденост, възпитавайки у тях почит и отношение към изкуството, създавайки неразделна връзка между младите хора и музиката. Пазител на традициите, родния фолклор и вярата в доброто.

Предложил: Димана Личева

 

Даниела Капинчева

Познавам Даниела Капинчева вече почти 16 години, и откакто се знаем тя винаги е била вдъхновение за околните. Вдъхновяваше колегите си в радиостанциите, в които работеше. Вдъхновяваше слушателите с нежния си глас и с лиричните си откровения в ефира. Вдъхновяваше и продължава да вдъхновява с поезията си и с кратките си прозаични прозрения тези, които имат щастието да се докоснат до тях. Трите й поетични книги: „Дневник на сърцето” /1997/ , „Душа под маската” /2004/ и „Три поеми за любовта” /2010/ и до днес са вдъхновение за мнозина. Вдъхновява приятелите си с доброта и отзивчивост, с разбиране и несекващото си желание да помага! Вдъхновяваща е като майка, приятелка, жена! Вдъхновяваше и онкоболните от Центъра в Пазарджик, връщайки им вярата в Живота и в смисъла да се борят за него!

Предложил: Снежанка Боева

 

Матей Казийски

Най-добрия и успял български волейболист.Спечелил всичко с клубния си отбор Тренто и няколко бронзови медали с националния отбор.Талантлив,амбициозен,решителен( тук каквото и да кажем ще бъде малко за него..)..Вдъхновява ме с това,че отстоява принципите и думите си! ПРОСТО ИМПЕРАТОРА..Обичаме те , МАТЕЙ !

Предложил: В.Димитрова

 

Михаил Михайлов

най-широката душа, най-голямото сърце, най-пъргавият мозък, най-доброто перо, най-блестящият стил.

Предложил: Ирини Зикидис

 

Радина Велчева

С неуморимия си дух и с надеждата,с която сътвори и чудеса.

Предложил: Радка Илиева

 

Християн Стоянов

Християн е младеж на 14 години от Габрово. Християн не е като останалите деца на неговата възраст, предпочита да спортува вместо да седи пред компютъта и то един от най-тежките спортове – планинско колоездене.
За Християн този спорт е още по-труден, защото той се отличава и с друго нещо от връстниците си. Неговата дясна ръка страда от малформация, почти липсват длан и пръсти. Можете да си предсставите колко трудно се управлява планински велосипед върху хлъзгави корени и остри камъни единствено с лява ръка. При велосипедите лявата ръка контролира предната спирачка, което прави спускането изключително опасно.
Въпреки това Християн печели челни места по състезанията на които участва като оставя зад гърба си доста юноши, а и мъже.

Предложил: Мартин Линков

 

Цветан Соколов

със спортен дух, непреклонност, увереност

Предложил: Димитрова Александра

Публикации от серията