Започна най-мащабният кариерен форум – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“

Всяка година, най-мащабният кариерен форум в страната „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“, събира на едно място работодатели и млади хора, търсещи кариерен старт. И през 2017 г. форумът ще се проведе последователно в седем български града.

Шестнадесетото издание на най-голямото младежко кариерно събитие в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ бе официално открито на 14 март 2017 г. в Национален дворец на културата, гр. София.

Както винаги, участието на студентите и младите специалисти в събитието е безплатно. Форумът ще протече в София два дни – 14 и 15 март от 10:00 ч, до 18:00 ч., в НДК, ет.2. Основната му цел е работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация.

През изминалите 15 години, „Национални дни на кариерата“ се доказа не само като най-мащабното кариерно събитие в страната, но и като място, от където са започнали много кариерни пътища. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години. Над 38000 младежи са стартирали успешно своята кариера от това събитие.

Тази година, в събитието в София, се включиха  над 120 компании, които представят свободните си стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Отново кариерният форум ще се проведе в седем града, както следва:

  • София – 14-15 март, Национален дворец на културата, ет. 2;
  • Варна – 20 март, Swiss Belhotel;
  • Русе – 22 март, Русенски университет „Ангел Кънчев“;
  • Свищов – 27 март, Стопанска академия „Д. А. Ценов”;
  • Велико Търново – 29 март, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус;
  • Бургас – 3 април, Бургаски свободен университет;
  • Пловдив – 5 април, Пловдивски панаир, Конгресен център.

„Национални дни на кариерата“ се организират за шестнадесета поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Публикации от серията