Започнаха записвания за HR Industry 2014

Започнаха записвания за HR Industry 2014

На 13 февруари 2014 г. в Интерпред – СТЦ София ще се състои третото издание на HR Industry. Организатор н събитието е JobTiger, с финансовата подкрепа на MetLife.

HR Industry е единственото по рода си изложение в България на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси.

„Идва времето, когато HR индустрията излиза от детските си години и се превръща в по-сериозен и печеливш бранш. Изминалите години не са най-лесните за сектора. Доста колеги страдат от ситуацията в държавата и в света, но се борим и заедно продължаваме напред”. – заяви Светлозар Петров, управител на JobTiger на миналогодишното събитие.

Целта на събитието е да събере на едно място водещи HR компании, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това събрано в един ден.

Всички изложители ще бъдат включени в единствения по рода си каталог на HR индустрията в България и всеки посетител ще получи безплатно печатно копие от него. HR компаниите ще получават и едногодишен абонамент за сп. Мениджър.

От днес, всички HR компании могат да се регистрират в единственото изложение за HR бранша в България – HR Industry 2014. До 31 декември 2013 г. записванията ще са на преференциални цени.

За информация и записвания посетете: www.hrindustry.bg

HR Industry се провежда с подкрепата на: Интерпред – СТЦ София, сп. Мениджър и Probook.bg – професионална мрежа.

Медийни партньори: JobTiger.TV, Seminari 365, bgtrainers.com – дорум на българските обучители и InspireLearning

 

Публикации от серията