Започнаха записванията за второто издание на HR Industry 2013

На 13 февруари в Интерпред – СТЦ, София ще се проведе второто издание на специализираното събитие, посветено на HR индустрията – HR Industry 2013. Организатори нa събитието са JobTiger и JBF – Mastering Project Management.

В рамките на събитието водещи HR компании ще се съберат, за да представят своите услуги и да обсъдят тенденциите в управлението на човешките ресурси. Подбор на персонал, одит, обучения, тренинги и тимбилдинги, HR outsourcing, здравно и пенсионно осигуряване, временна заетост, трудова медицина и ваучери за храна и дрехи – всичко това събрано в един ден.

Всички участници в събитието ще бъдат включени в единствения по рода си каталог на HR индустрията в България и всеки посетител ще получи безплатно печатно копие от него.

HR Industry е изложение, предназначено за онези, които участват в стратегическото управление на човешките ресурси и бизнес стратегии, старши практикуващи HR от водещи организации. Добре дошли като гости са всички потребители на HR услуги, за да се запознаят с иновативни решения и добри практики чрез казуси, панелни дискусии, интерактивни сесии и директни срещи с изложителите.

Цените за ранно записване за участие в изложението и специализирания каталог са валидни до 31 декември 2012г.

Всички фирми – участници в изложението получават и едногодишен абонамент за сп. Мениджър – медиен партньор на събитието.

За информация и записвания посетете: hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger – тел.: 02/ 491 80 14 и 491 80 20, e-mail: office@hrindustry.bg.

Генерален спонсор на HR Industry 2013 – МетЛайф България.

HR Industry се провежда с подкрепата на:

Интерпред – СТЦ, София, сп. Мениджър, bgtrainers.com – Форум на Българските обучители, Probook.bg – професионална мрежа.

Медийни партньори на HR Industry са:

JobTiger.tv, Seminari365.com, InpireLearning.net, NewTrend.bg.

 

Публикации от серията