Започни кариерата си в Теленор и научи занаята на търговската професия

Започни кариерата си в Теленор и научи занаята на търговската професия

Теленор България организира през ноември серия от събития за бъдещи служители. В рамките на тази инициатива, посещавайки магазин на компанията, можете да се запознаете отблизо с работата в търговските обекти на телекома. Последното събитие ще се проведе на 16.11 в The Mall от 15ч до 20ч, по време на което чрез игри и лични истории имате възможност да научите повече какво представлява позицията Търговски консултант: какви възможностите за развитие предоставя тя и какви са ползите за служителите на такава роля. Това е прекрасна възможност за старт в тази международна компания по няколко причини: от една страна, можете да научите много за портфолиото от услуги и продукти, както и за нуждите на клиентите – знания, които след това можете да „пренесете“ и използвате на много други позиции в останалата част от организацията. От друга страна, ще преминете обучение и ще получавате много съвети за развитието на търговските си умения и подход: както знаем, едно от нещата, които продължава да ни отличава от изкуствения интелект е емпатията и възможността да сме креативни и адаптивни, а това е в основата на търговския подход. В Теленор можете да научите занаят, който да ви бъде полезен в много и различни сфери в бъдеще. И не на последно място, работата е интересна, забавна и с добри нива на възнаграждение, спрямо личните постижения.

Ако всичко това ви звучи твърде хубаво, за да е истина, сигурно се питате какъв опит, знания и умения трябва да имате, за да кандидатствате. Отговорът е: ясно аргументирана мотивация за развитие и, разбира се, комуникативни умения – да ви харесва да общувате с хора, да осъществявате нови контакти. Всичко останало можете да получите като знания и умения, стига да искате.

А ако решите да отидете на събитието на 16.11 в The Mall и да се запознаете с екипа, съветваме ви да бъдете искрени, автентични и да задавате въпроси. Няма нужда да подготвяте каквито и да е документи, достатъчно е да попълните кратка информация в предвидени за това бланки на място.

Затова, ако искате да учите и да се развивате, възможностите са наистина неограничени, както в структурата на магазинна мрежа като заместник-управител и управител, така и на други позиции в компанията. Примерите са много и по време на събитието ще можете да се срещнете лично с представители от различни нива и отдели, които са започнали кариерата си като Търговски консултанти.

Повече информация за инициативата можете да получите тук.

 

Свързани публикации