Започни своята кариера, без да излизаш от вкъщи

Виртуални дни на кариерата е първият в България изцяло онлайн кариерен форум. Уникалното събитие ще се проведе на 17 юни от 11:00 ч. до 15:00 ч. и позволява на компании от различни бизнес сектори лесно да намерят таланти – включително провеждайки неограничен брой интервюта, без дори физически да се срещат с работодателите.

TELUS International Europe е един от големите работодатели в България в своята област. Сред позициите, за които те ще търсят подходящи нови попълнения по време на онлайн кариерния форум, е Gamer Support Consultant – специалист, в чиято работа влиза да играе много компютърни игри – мечтана работа за не малко млади хора. Вижте защо компанията ще се включи в онлайн кариерния форум, какви още специалисти търсят и какво могат да предложат на кандидатите за работа при тях.

Повече за технологията на провеждане на Виртуални дни на кариерата, както и кандидатите и компаниите, които се очаква да се включат, можете да прочетете тук.

Крайният срок за записване във Виртуални дни на кариерата е 15 юни 2015 г. За повече информация, моля, посетете http://virtual.careerdays.bg/bg/employers.

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Свързани публикации