Заповядайте на Кръглата маса и церемонията по награждаването „ТОП ИКТ Работодател“ 2015

topictemployer

Утре, 13 октомври, ще бъдат оповестени резултатите от четвъртото издание на ежегодната класация „ТОП ИКТ Работодател“. В проучването участват 31 компании от IT сферата и телекомуникациите. Целта на мероприятието е да бъдат отличени най-добрите работодатели, на базата на широкоформатно допитване до всички служители от компаниите, които са се включили в проучването.

В проучването „ТОП ИКТ Работодател“ вземат участие някои от най-големите и познати компании в телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите. Сред тях има както български, така и международни фирми, опериращи на нашия пазар. Самото проучване се провежда по инициатива на технологичния издател ICT Media и  JobTiger, а резултатите се оценяват по методология на специализираната в HR одит компания Audit Advice Associates (ААА). Резултатите от проучването ще бъдат обявени на 13 октомври по време на Кръглата маса, организирана за целта.

Форматът на изследването се е утвърдил през годините и включва пет основни компонента:

  • Изследване на база анкета, разпространена сред служители и мениджъри на компаниите.
  • Класация на водещите компании от ИКТ и аутсорсинг сектора, развиващи дейност в България, на база специално разработена за целта методология за определяне на предпочитан работодател.
  • Кръгла маса, на която ще бъдат представени изводите от проучването и ще бъдат дискутирани горещи теми, свързани с управлението на човешките ресурси в ИКТ и аутсорсинг сектора.
  • Вечерна церемония (в деня на провеждане на кръглата маса), на която ще бъдат наградени победителите от класацията ТОП ИКТ Работодател 2015.
  • Специализирано печатно издание, в което ще бъдат представени данните от изследването.

Проектът се изпълнява със съдействието на Министерството на труда и социалната политика, Американската търговска камара в България (AmCham), Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) и Българската асоциация за управление на хора (БАУХ).

Генерални партньори на инициативата са Tishman International Companies и CSC. Партньори на проекта са Sofia Airport Center, CSC (Computer Sciences Corpоration), Experian, Таулиа, Audit Advice Associates, SoftServe.

Заповядайте на Кръглата маса „Предизвикателства и начини за подобряване на ангажираността на служителите“ от 17 ч. и на тържествената церемония по връчването на наградите от конкурса ТОП ИКТ Работодател 2015 от 19 ч. Събитието ще се състои в Sofia Airport Center, бул. „Христофор Колумб“ 64.

За предварителна регистрация: http://topictemployer.bg/registration/ или тел. 02 400 10 90

Публикации от серията