Заповядайте на „Неконференцията“ #hruSofia – Sourcing на 15 април

JobTiger, съвместно с GlobalHRU (компанията създател на формата „Неконференция“), има удоволствието да ви покани да присъствате на втората HR Неконференция в София, която ще се проведе на 15 април в офиса на Step IT Academy под мотото #hruSofia – SourcingСлед успеха на миналогодишната първа Неконференция (#hruSofia – IT) този път събитието е посветено на новите инструменти и практики за подбор на персонал в сектора на ИТ и технологичните компании. Сред ключовите теми в събитието са създаването на ефективни източници за осигуряване на нови таланти, комплексни решения за социален подбор, маркетинг в подбора и др.

#HRU е една от най-бързорастящите глобални HR платформи за споделено знание. Организацията е провела през изминалата година 42 събития в различни локации по света. Една от причините за бурния успех на тези събития се крие в атмосферата, която винаги е напълно неформална. Вместо стандартните лекции и Power Point презентации, „лекторите“ се въвличат в оживени и нережисирани дискусии с гостите на събитието. Целта на тези разговори е да се намерят решения на различните представени проблеми. Единствената формализирана норма, която винаги се следва, е броят на посетителите да не надвишава 60 души. По този начин се осигурява възможност всеки да се включи активно в обсъжданата проблематика.

Някои от разглежданите въпроси за това издание са:

  • Подбор на кадри в ИТ сектора – защо и какво е различно?
  • Как да привличаме ИТ кандидати и да печелим доверието им?
  • Как да постигаме високи резултати, използвайки „headhunting“ техники

Можете да разгледате всички лектори и теми тук. Присъединете се и вие на  #hruSofia – Sourcing на 15 април. За нашите читатели е в сила код за 25% отстъпка. Кодът е hrujobtiger25.

Повече информация за събитето можете да получите тук.

Свързани публикации