Защо Be IT? Специалистът по подбор ще ви каже

Конференцията Be IT е чудесна възможност за всеки ИТ специалист. Защо да посетите БЕЗПЛАТНОТО еднодневно събитие? Разберете от човека, който след това ще оценява вашата кандидатура за работа – старши специалистът „Подбор“ Антон Кринчев. Той ще ви каже и кои са най-търсените специалисти в момента в бранша.

Конференцията Be IT се организира от JobTiger – HR компания и кариерен сайт. Официален спонсор на събитието е SBTech.

И за да сме сигурни, че доброто настроение и енергията ще се запазят през целия ден, сме ти осигурили ароматно кафе baristo, сладки изкушения от Nestle България, крила от Red Bull, вкусна Domino’s пица за обяд, коктейли от Club Mate и не на последно място, промо код за безплатно пътуване за нови потребители на Uber.

Ще можеш да се включиш и в томбола за ваучер на стойност 50 лв. от Uber, “Leap motion”, хостинг план СуперПро и един домейн от областитие .com; .net; .org; .info; .biz или .eu за период от една година от SuperHosting или Blade 180 QX HD Bind N Fly квадрокоптер, предоставен от JobTiger.

Be IT се осъществява с медийната подкрепа на Jobtiger.TV, Yatoto, Предприемач.com, CooliceHost, Kaldata, Международната награда на херцога на Единбург, BGMaps, NewTrend.bg, Seminari365.com, Smart News, SocialEvo, ITeventZ, 9 Academy, Start It Smart, Silicon Drinkabout, ComputerWorld.

Публикации от серията