Брандираната ви обява за работа в JobTiger.bg може да изглежда още по-свежо с анимиран .gif! Изберете и отделно изображение за споделяне в социалните мрежи за още по-добро визуализиране!

Брандираната ви обява за работа в JobTiger.bg може да изглежда още по-свежо с анимиран .gif!                                Изберете и отделно изображение за споделяне в социалните мрежи за още по-добро визуализиране!

Facebook често сменя изискванията за размерите на изображенията и е възможно обявите за работа на вашата компания, които искате да споделите, да не се визуализират добре. При автоматичното оразмеряване на визията понякога се изрязва/отпада важна информация.

Как обявите ви да изглеждат по-добре във Facebook, когато ги споделяте?
Сега в JobTiger.bg имате възможност да добавите алтернативна снимка за пост във Facebook.
Това става, като от вашия работодателски акаунт качите и запишете отделно изображение, което Facebook да асоциира с вашата обява, и да покаже в публикацията ви. По този начин в обявата си може да сложите картинка, която да отговаря на препоръчаните размери (1200 x 630px) за водеща снимка във Facebook.

Брандираната ви обява може да изглежда още по-атрактивна, ако ни изпратите анимиран .gif, който ще ъплоуднем вместо традицинонното средно изображение в темплейта на вашата обява.

Повече за възможностите и условията да направите това прочетете тук или потърсете нашия екип на +359 2 49180 00 и office@jobtiger.bg.

Свързани публикации