Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Габрово – изложители (част 1)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Габрово – изложители (част 1)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват в Габрово на 25 октомври 2022 г. в Технически университет – Библиотека!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в от 10:00 до 14:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал.

Основната задача, която сме си поставили е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях. Успехът ни се дължи на индивидуалния подход, който използваме, в комбинация с изключително богата база данни и дългогодишни взаимоотношения, които сме изградили не само с клиентите си, но и с кандидатите.

Избирането на най-подходящата позиция за всеки кандидат е това, което ни мотивира да вършим работата си по най-добрия начин. Ентусиазмът в работата, гъвкавостта и бързата реакция към нуждите на всеки бизнес, са ключът за добрите резултати и успеха на нашия екип.

Това, което продължава да ни мотивира е стремежът към дългогодишни и успешни взаимоотношения както с компаниите-работодатели, така и със специалистите, които ни се доверяват всеки ден, за да извървим заедно пътя до успешното ново работно място.

Фесто Производство ЕООД

Festo AG & Co.KG

Фесто дава импулси за индустриалната автоматизация. Ние правим клиентите си по-продуктивни. С нашето ноу-хау, с погледа си върху цялото и с любовта към детайла.

Ние въодушевяваме чрез интелигентни и интуитивни решения за индустриалната автоматизация. Просто Fеsto!

Да бъдем световни лидери на пазара на пневматичните и електрическите задвижвания в индустриалната автоматизация и при техническото образование за нас означава да сме взискателни, да умеем да ценим, да гледаме напред, да сме отговорни. Всеки ден. И да се подобряваме непрекъснато.

Фесто Производство ЕООД е дъщерна компания на германския концерн Festo AG & Co. KG, световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми. Заедно с всички 20 100 сътрудници на Фесто по целия свят ние споделяме една обща цел: максимална производителност и конкурентоспособност на нашите повече от 300 000 клиенти.

http://www.festo.bg/

TSD Group

TSD Group e група от компании с ИТ фокус, състояща се от холдинговото дружество TSD Group, Ltd и дъщерните компании TSD Services, Ltd и TSD Software, Ltd.

От 2007 година TSD Services предоставя професионални ИТ аутсорсинг услуги и е доверен партньор на водещи финансови и одиторски институции от „Голямата четворка“, иновативни технологични компании, популярни казина, адвокатски кантори и корпорации в сферата на eDiscovery, локирани в САЩ, Европа, Азия и Австралия.

TSD Software е специализирана в разработването на софтуерни продукти. Компанията създава собствена линия от приложения, базирани на eDiscovery платформата Relativity. Под тази бизнес линия TSD Software разработва и софтуерната платформа за управление на бизнес процеси – Hydrogen.

TSD оперира в три офис локации в България – Троян, София и Пловдив и разполага с екип от 80 ИТ професионалиста. TSD e ТОП ИКТ Работодател в България за 2016 и Златен победител в категория “ИТ аутсорсинг услуги“ според годишната класация на JobTiger и ICT Media.

Информация за текущите кариерни възможности в компанията можете да намерите тук: https://www.tsd.com/career-at-tsd/.

„М+С ХИДРАВЛИК“ АД

„М+С Хидравлик” АД е фирма с 58 – годишна история, като водещ производител на хидравлични мотори, хидростатични кормилни сервоуправления, клапани, спирачки и аксесоари за тях със с различни приложения в индустрията.

Ние сме монополисти на българския пазар, а марката М+С ХИДРАВЛИК е пета в света. Притежаваме около 35% от пазара в Европа и около 8% в световен мащаб. Качестовото на нашите продукти е сертифицирано по ISO 9001:2015, ISO 14 001:2015 и ISО 45 001:2018.

Човешките ресурси са един от най – важните фактори, от които зависи качеството на нашите продукти. Към днешна дата осигуряваме работни места за над 1300 човека, на които предоставяме отлични и безопасни условия на труд, пакет от социални придобивки, стимулиращо финансово възнаграждение и възможност за кариерно равитие. Стремим се към развитие на персонала чрез обучения за придобиване или развитие на знания и умения. Подкрепяме ученици и студенти, изучаващи технически специалности,  предоставяйки им възможност за стаж и работа. За постигане на баланс между труд и почивка създаваме условия за спорт и отдих, чрез организиране и участие в работнически спорти събития, и  предоставяне на базите ни за почивка на море и планина.

Името ни днес е гаранция за сигурност, икономическа стабилност и  професионално израстване.

https://www.ms-hydraulic.com/index.php?lang=bg

Айгер Инженеринг ООД

Айгер Инженеринг ООД е семейна компания част от швейцарския холдинг AIGER GROUP AG.

Работата ни е да създаваме бутикови инженерни решения от световно качество с швейцарска прецизност.

Това ценят нашите клиенти от над 60 държави. Притежаваме над 25 световни патента, които са част от автобиографията на нашите служители.

Имаме спечелени редица награди сред които „Най- иновативна компания в България“, „Сделка на годината“ , „Експортьор на годината за завоювани нови пазари“, „ Проект с образователна насоченост в областта на бизнеса“ и други.

Ние работим с нагласата “Положително отношение към всичко и към всеки”, ако и Вие имате тази нагласа, кандидатствайте при нас.

Кариера в компанията.

Няма по-добро място за стартиране на професионалния път от Айгер Инежеринг. Даваме възможност както на утвърдени, така и на прохождащи специалист в дадена област.

Осигуряваме постоянни обучения, подкрепяме и поощряваме успехите на служителите ни.

Ние предлагаме както стажански програми, така и работни места със сигурна заетост, без значение от епидемиологичната обстанова.

При нас може да кандидатстваш за:

  • Инженери Дизайнери / Механика и Електро/;
  • Софтуерни програмисти;
  • Технолог Програмист;
  • Сервизни Инженери;
  • Оператор на машини с ЦПУ;
  • Механични и електро Монтажници;
  • Специалист Продажби или специалист Следпродажбено обслужване;
  • Специалист Покупки;
  • Специалист Човешки Ресурси;
  • Счетоводители.

http://www.aiger.com/careers/

Hitachi Energy Bulgaria

Хитачи Енерджи е световен технологичен лидер, който развива устойчиво енергийно бъдеще за всички. Обслужваме клиенти от секторите на комуналните услуги, промишлеността и инфраструктурата с иновативни решения и услуги по цялата верига на стойността. Заедно с клиентите и партньорите си създаваме новаторски технологии и даваме възможност за цифрова трансформация, необходима за ускоряване на енергийния преход към въглеродно- неутрално бъдеще. Усъвършенстваме световната енергийна система, за да стане по-устойчива, гъвкава и сигурна, като същевременно балансираме социалната, екологичната и икономическата стойност. 

Служители в България: 600; Градове в България: Севлиево, София; В България от: 1996;

Служители глобално: 38000; Държави/градове извън България: В над 90 държави; Година на основаване: 1988;

Придобивки: Ваучери за храна; Допълнително здравно осигуряване; Осигурен служебен транспорт; Безплатни напитки в офиса; Годишни бонуси; Безплатни обучения / курсове.

Свързани публикации