Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 1)

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг – Пловдив – изложители (част 1)

Ела на Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг!

Професионалните възможности и стажантски позиции в трите сектора ще те очакват в Пловдив – 18 октомври 2022 г. в Пловдивски панаир, Конгресен център!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието в от 10:00 до 16:00ч. и се запознай на живо с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

JobTiger Recruitment

JobTiger Recruitment е част от бизнес групата на JobTiger, като дейността му е фокусирана върху подбор на персонал.

Основната задача, която сме си поставили е да добавим стойност към бизнеса на нашите клиенти и към професионалното развитие на хората, които ни се доверяват да намерим най-подходящото работно място за тях. Успехът ни се дължи на индивидуалния подход, който използваме, в комбинация с изключително богата база данни и дългогодишни взаимоотношения, които сме изградили не само с клиентите си, но и с кандидатите.

Избирането на най-подходящата позиция за всеки кандидат е това, което ни мотивира да вършим работата си по най-добрия начин. Ентусиазмът в работата, гъвкавостта и бързата реакция към нуждите на всеки бизнес, са ключът за добрите резултати и успеха на нашия екип.

Това, което продължава да ни мотивира е стремежът към дългогодишни и успешни взаимоотношения както с компаниите-работодатели, така и със специалистите, които ни се доверяват всеки ден, за да извървим заедно пътя до успешното ново работно място.

http://www.jobtiger.agency/

MM Solutions

MM Solutions e компания с 18 годишен опит в разработването на софтуер за камери на мобилни устройства. Компанията е създадена през 2002 г. от група български инженери, които си поставят за цел да разработят първия цифров фотоапарат в Европа. И го постигат с фотоапарат Photo Clip, който е отличен със златен медал от международния Пловдивски панаир. Натрупвайки познания в областта на обработката на изображения, основателите се насочват към мобилната индустрия и така и до днес.

Понастоящем MM Solutions e водещ световен лидер в развоя на софтуер за вградени камери. Компанията разполага с екипи, занимаващи се с иновации и алгоритми за обработка на изображения, софтуерни разработки, верификация и настройки на цифрови камери, Еmbedded програмиране, хардуер и техническа докумeнтация.

MM Solutions има трайно партньорство с Texas Instruments, Qualcomm и редица утвърдени производители на чипове. Клиенти на Компанията са водещи производители на смартфони, таблети, навигационни системи, дронове, екшън камери, електронни четци, умни електроуреди и т.н.

През последните 3 години Компанията има успешно реализирани проекти за автомобилната индустрия, като един от първите такива е с водещ немски автомобилен гигант, който имплементира камери, заменящи страничните огледала в една от колите си.

Освен в сферата на камера технологиите, Компанията има опит в разработката на различни Embedded устройства.

MM Solutions е отличена с редица награди, сред които пет международни TIPA award for Best Mobile Imaging Device и признание за Supplier excellence award от Texas Instruments.

От 2016 г. насам, MM Solutions всяка година е класирана в топ 10 на софтуерните компании в България, в класацията “ИКТ Топ 100”, организирана от ICТ.

http://www.mm-sol.com/

Endava

Endava пресъздава връзката между хората и технологиите, като помага на глобални лидери в различни бизнес сфери максимално бързо да се възползват от най-новите бизнес модели и пазарни възможности, чрез създаването и предоставянето на динамични платформи и интелигентни дигитални решения, ускоряващи дигиталната трансформацията на своя бизнес. Внедрявайки технологии от следващо поколение, мултидисциплинарните екипи използват Agile методологии и осигуряват комбинация от продуктови и технологични стратегии, интелигентни решения и инженеринг от световна класа, за да помагат на нашите клиенти да бъдат по-ангажирани и ефективни. Endava има 11 001 служители в глобалните си офиси, а в България има над 420 служители в София, Пловдив, Русе и Варна. Наред с инвестирането в дългосрочни взаимоотношения с клиенти, Endava признава значението на осигуряването на възнаграждаващи и предизвикателни кариери за своите хора и по този начин се утвърди като предпочитан работодател в определени региони.

Strypes

Страйпс работим по интересни и високо отговорни проекти за различни интернационални клиенти. Изпълняваме тези проекти от край до край.  Сред ценностите на компанията е да инвестираме и да развиваме уменията на екипа си от 330+ талантливи професионалисти в Пловдив и София. Страйпс наскоро спечели Европейската награда за бизнес в категорията „Работно място и развитие на хората” в България. Постигаме добър баланс между работа и живот като се стремим към среда без стрес.

http://www.strypes.eu/

TELUS International Bulgaria

TELUS International е иноватор, който създава, изгражда и предоставя следващо поколение дигитални решения на редица световни брандове в областта на обслужването на клиенти. С екип от над 4200 души в София и Пловдив, TELUS International Bulgaria е най-големият работодател в CX (Customer Experience) сектора в България.
Общо служителите на глобално ниво наброяват близо 70,000. Компанията предлага възможност за дистанционна работа, гъвкаво работно време и проекти в сферата на бързо развиващите се технологии, видео игри, социални мрежи, финансови услуги и финтех, туризъм и много други. Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като допълнително здравно осигуряване, безплатна карта за градски транспорт, собствен фитнес, йога, групови тренировки, психолог, масажи, Multisport карти и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

INENSIA

INENSIA is a young international company founded in late 2017, dynamically developing since then.

The company is specialized in providing to industrial customers all the services to digitalize the business processes in product engineering, simulation and production areas using PLM solutions (product life cycle management).

We partner with major PLM technology (Siemens, PTC, Aras, MPDV,…), and our customers are industrial companies in various sectors – electronics, mechanical engineering, automotive, aerospace, pharmaceutical etc.

INENSIA offers career development opportunities in the area of software programming and business consulting for industrial companies. Our job offers are in two main directions:

  • Software Developers – if your education/experience and interests are in the area of Information Technologies (C#, C/C++, JavaScript, Java, Python);
  • Business Consultants – if your education/experience and interests are in the area of Engineering Sciences.

INENSIA offers internship programs to give opportunities to young professionals to increase their work experience and acquire practical skills, thus bringing a major benefit to start their professional career.

INENSIA shares values to constantly develop people skills, team spirit, mutual respect and Lean approach. We are proud of the fact that we can contribute to the development and recognition of PLM benefits and the industrial digitalization in Europe.

http://www.inensia.com/

Свързани публикации