Старт на кариерата в ЕKО България

Старт на кариерата в ЕKО България

Отдавна отмина времето, в което работата бе просто работно време, задължения и заплата.

Днес професията те вдъхновява, олицетворяваш се с бранда, чувстваш се в свои води в страхотната атмосфера в офиса и си все по-уверен да се изявяваш, намираш приятели сред колегите си, но най-вече – трупаш знания, които позволяват да ставаш все по-добър в професията, която те пали и така вдъхновяваш и заразяваш и околните. Сигурни сме, че тези неща са важни за теб, когато търсиш своята следваща възможност за стаж и работа: отлична корпоративна култура и грижа към служителите, възможности за професионални обучения и кариерно развитие  и не последно по важност – сплотен екип в позитивна, приятелска обстановка.

ЕKО България поставя именно тези посоки в приоритет, представяйки ти компанията отвътре и всичко започва от първите дни на стажа.

Стажантска програма

Стажантската програма на ЕKО България е фокусирана върху личностното и професионално развитие на младите бъдещи професионалисти и е специално разработена, за да отговаря на кариерни ти приоритети и цели.

Целта на програмата е да привлече и да запази в екипа си млади специалисти, да развие професионалните им знания и умения и да им даде посока за успешен старт в кариерата. Стажантите в ЕKО работят в екип с утвърдени експерти в различните области на компанията, по реални проекти и с видими резултати. Така се зареждат с вдъхновение и знания и получават нови умения всеки ден!

Отношение към служителите

Постоянната подкрепа и развитие на екипа са от ключово значение за Стратегията за хората на ЕKО България. Чрез въвеждането на годишни календари за обучение на служителите се откриват постоянни възможности за нови знания. През годината се провеждат множество курсове, уебинари и вътрешни семинари, и най-важното –  възможности за професионално сертифициране и повишаване на квалификацията.

В ЕKО се водим от максимата, че качествената работа и добрата атмосфера са едно цяло, затова и служителите се забавляват заедно на различни оригинални и ангажиращи вътрешни събития. Екипът на ЕКО силно вярва и в грижата за тези, които са най-уязвими в нашето общество – през годината се провеждат различни инициативи и се подкрепят дългогодишни каузи близки до сърцето ни. Вярваме, че доброволчеството е жест към обществото, който най-силно сплотява екипа.

Ако споделяш тези виждания, ела да се запознаем и да поговорим на нашия щанд в рамките на Дни на кариерата в УНСС на 21 ноември 2023.

За ЕKО България

ЕKO България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 г. Компанията е част от HELLENiQ ENERGY Group – една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕKO България е резултат от следване на основната й мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с непрекъснато разширяваща се мрежа от 95 бензиностанции към момента, опериращи под търговската марка ЕKO на територията на Република България, където повече от 1000 души обслужват нашите клиенти. Досега компанията е инвестирала над 200 милиона лева в българската икономика от 2002 г.

https://www.eko.bg/

Свързани публикации