JobTiger си партнира с DEV.BG

JobTiger си партнира с DEV.BG

В динамичната обстановка с медицинската ситуация и необходима бизнес адаптация екипите на JobTiger и DEV.BG демонстрират как бизнесът трябва да продължи и да намери своя нов път – именно в партньорски взаимоотношения.

Във връзка с предстоящите кариерни събития през 2021г. „Дни на Кариерата“ сме щастливи да обявим медийното партньорството между JobTiger и DEV.BG.

Като най-големия организатор на кариерни събития в страната, в това число и специализираните такива в ИТ сферата, медийното партньорство с най-голямата платформа за професионална информираност на IT обществото в България е една съществена стъпка към предоставяне на пълен комплект информационни ресурси за професионалното развитие на специалистите и подпомагане на цялостния пазар на труда в България.

JobTiger през 2021 отбелязва две десетилетия като създава стойност с услугите си за пазара на труда в страната. Dev.bg за кратко време постигна високи резултати и се утвърди като важен професионален партньор за IT специалистите и компаниите в сектора. Двете компании заявяват, че в медийното си сътрудничество ще насочат внимание към възможностите за IT специалистите в бранша и спомогнат за тяхното професионално и кариерно развитие.

 

Двете компании поставят на фокус  развитието на пазара на труда и кадрите в IT сферата. Кариерните събития, които JobTiger организира вече 20 години, са знакови за въвеждане на младите хора в професионалното поле. Въвличат работодателите и градовете домакини и са свързващо звено между университетите, бизнеса и младите хора. Целта им е да подпомагат практическата реализация на българските специалисти и техния старт в кариерата. Форумите са също толкова важни и за работодателите, за които служат за начин да утвърдят работодателската си марка и да представят свободните си позиции.

Най-големият IT job board в България – DEV.BG/Jobs – който DEV.BG стартира през 2020 година, се утвърждава като основен канал, чрез който опитните кадри в сектора търсят работа. Платформата съдържа почти 3000 отворени IT позиции и информация за над 500 работодатели от сферата.

 

„Радваме се че имаме възможността да си партнираме именно с DEV.BG. През изминалите години сме работили заедно по редица инициативи и вярваме, че чрез това медийно партньорство се доближаваме още повече до визията ни да създаваме свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата не е само средство за препитание, а е основен фактор за щастлив и пълноценен живот.“

Светлозар Петров, Управител на JobTiger

 „JobTiger e сред първите организации, които ни подадоха ръка, когато стартирахме дейността си. Радвам се, че с годините задълбочаваме това сътрудничество и продължаваме да разчитаме на стабилен партньор в тяхно лице. Двете организации използват различни инструменти за постигането на една и съща цел – по-силен IT сектор в България“

Светослав Димов, управител на DEV.BG

 

Компаниите застават с пример зад партньорските взаимоотношения с цел подкрепа на средата, за да разширят възможността за информираност на общността и допринесат за по-пълноценното взаимодействие между работодатели, специалисти и търсещи работа.

 

За JobTiger 

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България създаден през 2000г.

Компанията е най-големият организатор на кариерни събития в България, сред които форума за студентски стаж и кариера –  „Национални дни на кариерата” и специализираните „Дни на Кариерата“ съответно в сферите на ИТ и икономика и финанси.
След 20 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти,като през годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа, през последните години кампанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти. Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) – първата компания в България, специализирана в HR одит. Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net

 

За DEV.BG 

DEV.BG развива най-големия IT Job Board в България. Платформата включва информация за 500+ компании от сектора и близо 3000 отворени позиции

DEV.BG е най-големият организатор на IT събития в България. За последните 4 години компанията е провела над 600 събития. В момента организира по 15 събития всеки месец

Свързани публикации