Clutch приветства JobTiger като една от топ HR компаниите в България

Екипът ни е щастлив да сподели, че JobTiger беше награден като една от топ компаниите в България от Clutch. Това е огромно постижение за нас и се радваме, че имаме възможността да го отразим сред нашите клиенти.

Clutch.co е най-голямата и престижна онлайн платформа за оценки и отзиви за доставчици на бизнес решения, включваща компании от над 100 държави и 500 индустрии. Базирана във Вашингтон, САЩ, тя има за цел да помага на малкия, среден и голям бизнеси да открият и да се свържат с подходящите доставчици на услуги за постигане на своите бизнес цели.

За 21 години от съществуването си, JobTiger е печелил редица награди за своята работа и отдаденост. Да бъдем признати като Clutch лидер е изключително важно постижение, тъй като то отразява най-важната страна на нашия труд – удовлетвореността на клиентите ни.

– Светлозар Петров, Управител на JobTiger

Да получим такова признание от Clutch e наистина важно за нас! Усилията ни биват награждавани за положените отдаденост и внимание при работата ни с клиенти. Това е едно от най-големите ни постижения за 2022г. и сме ентусиазирани да продължим поредицата от успехи и през останалите месеци на годината.


Не на последно място, бихме искали да поздравим хората в екипа на JobTiger за тази награда. Тя е олицетворение на тяхната страст и отдаденост да помагат на нашите клиенти.


JobTiger заема първото място сред доставчиците на HR и бизнес консултантски услуги и 12-о място в класация от 160 компании в България, предоставящи решения в сферата на обслужване на клиенти, Software & Web development, Blockchain, Outsourcing и др.
Официалната информация и пълната класация можете да видите тук: https://clutch.co/press-releases/awards-bulgaria-2022
Ако желаете да научите повече за нас и нашите услуги – свържете се с нас. Ще се радваме да отговорим.

Свързани публикации