JobTiger спечели наградата за HR консултантски проект/инструмент на годината

JobTiger спечели наградата за HR консултантски проект/инструмент на годината

На тържествена виртуална церемония, водена от Александра Сърчаджиева, бяха обявени победителите в  Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ)

Особено горди сме да съобщим, че проектът на JobTiger за трансформирането на най-големия кариерен форум у нас Национални дни на кариерата в първото мащабно виртуално събитие в България през март 2020 г – за по-малко от 10 дни и в безпрецедентна ситуация – спечели наградата в категорията HR консултантски проект/инструмент на годината, отговаряйки на изискването проектът да е „успешно създаден и изпълнен през годината в клиентска организация или организации – ефективно, резултатно и при високи професионални стандарти“, както обяви водещата на събитието.

Отличието беше връчено на екипа на JobTiger от Дарина Пенева, управляващ директор на Стантън Чейс Интърнешънъл и член на журито на конкурса, която сподели:
„Кандидатурите, които ние разгледахме и обсъдихме, бяха 7. В тях ние успяхме да видим как изглежда един съвременен консултантски проект, а именно да бъде проучена текущата нужда, да се ангажират служителите в изпълнение, да се търси обратна връзка в процеса на доставяне и изпълнение на задачите в този проект, да се планира изключително добре и систематично…
И все пак, какво надделя в това да изберем нашия победител?! Това, което ни спечели в проекта, който ще получи наградата, е демонстрираната изключителна гъвкавост, бързата реакция и много смело решение – да се реагира в ситуация, която никой не е очаквал и никой не е бил подготвен за нея.“

Онлайн в тържествената церемония се включи и управителят на JobTiger Светлозар Петров, който благодари за престижното отличие и добави:
„Честно казано, надявах се да спечелим. И то се надявах заради екипа, който даде всичко от себе си, за да направи това нещо възможно. Точно по време на работата по организирането на Национални дни на кариерата миналата година видях какво означава да имаш най-добрия екип и да можеш да разчиташ на него. Така че им благодаря за това!“

След като в продължение на близо два месеца журито на конкурса се среща с 47-те кандидати за престижното браншово отличие, победителите в седемте категории на надпреварата бяха наградени в тържествена церемония на 4 февруари. По време на онлайн събитието, от чието студио Александра Сърчаджиева обявяваше спечелилите, от най-различни места се включиха и членовете на журито и наградените в конкурса.

Проектът Годишни награди на Българска асоциация за управление на хора има повече от 15-годишна история. Той отличава иновативни и успешни HR практики на национално ниво, при които основната част от реализацията и резултатите се отнасят към съответната година.
Повече за конкурса през 2021 г. можете да откриете тук.

 

Свързани публикации