Как онлайн да посетите HR Industry 2021 на платформата на Brazen Technologies?

1-01 - New

Ако планирате да участвате на HR Industry 2021 като посетител, подготвихме няколко съвета за работа с платформата на Brazen Technologies. За екипа ни също е важно да прекарате ползотворен виртуален ден, докато сте на щандовете или гледате конферентната програма.

#1 Регистрирайте се

Регистрирайте се безплатно като посетители в HR Industry 2021. Завършете регистрацията си, като попълните полетата в кратката регистрационна форма за събитието.

Следете за напомнящи имейли с информация за началото на събитието, както и линк, който ще ви препрати към страница с вход в изложението. За актуална информация, подробности за изложителите и интересни факти около конферентната програма последвайте социалните профили на HR Industry и JobTiger, както и страниците на събитието във Facebook и LinkedIn.

#2 Влезте в събитието

След като се логнете, ще бъдете насочени към виртуално лоби, където да разгледате брандираните щандове на изложителите и да видите съдържанието, публикувано от компаниите и организатора.

Панелът за навигация вляво дава бърз достъп до различни функционалности по време на събитието – променяте статуса си на AVAILABLE за чат или се нареждате на опашка пред щанд.

#3 Как да чатите?

Влезте от виртуалното лоби в щанда, който сте си избрали, и натиснете зеления бутон CHAT. Ще бъдете автоматично свързани, когато представител на компанията се освободи за разговор.

Времето за всеки разговор е 10 минути, затова опитайте да го използвате пълноценно, като се стараете съобщенията ви да са бързи, кратки и конкретни. Може да добавите автоматичен поздрав, който да се изпраща, когато започнете нов чат. Това ще ви спести време.

Важно! Следете за качеството на интернет връзката си и оставащото време за чат. Лошата връзка ще попречи на възможността да осъществите разговор.       

Когато на щанда, който сте избрали, няма свободен представител за чат, ще попаднете на опашка. По всяко време на изложението може да промените статуса си на AWAY, за да спрете да получавате съобщения за чат от щандовете, пред които изчаквате.

Важно! Може да чакате на опашка за чат пред няколко щанда едновременно.

#4 Водете си бележки

След като приключите, може да оцените разговора, както и да добавите бележки.

Важно! Записвайте бележки и оценявайте чатовете. Така след това ще се ориентирате в историята на разговорите, особено ако проведете повече от един чат.

#5 Каква информация за вас виждат изложителите?

Само информацията, която сте попълнили в регистрационната форма на събитието, е видима за представителя на компанията по време на чата. Имейлът ви остава скрит.

#6 Видео и аудио разговор

По време на чат представителят на компанията може да ви изпрати покана за видео или аудио обаждане. Приемете поканата, за да започнете видео или аудио разговор, или откажете, за да продължите чата със съобщения.

Ако някоя от двете страни има проблем с интернет връзката си и не може да се осъществи видео или аудио обаждане, разговорът продължава под формата на обикновен чат. Както и обикновеният чат, видео и аудио разговорът са с ограничена продължителност, а посетителят и изложителят виждат оставащото време.

#7 Гледайте броудкаст на видео щанд

Освен щандовете на изложителите, където може да початите с представителите на компаниите, посетителите на HR Industry 2021 ще следят презентациите от семинарната програма на три видео щанда.

Важно! Изключете възможността за чат, докато следите броудкаста, като смените статуса си на AWAY.

Ако чакате на опашка за чат на щанд на компания, докато гледате презентация на видео щанд, автоматично ще напуснете видео щанда, когато представител на фирмата се освободи за разговор с вас.

Ако не искате да бъдете изключени от броудкаст щанда, трябва да напуснете всички опашки, на които изчаквате.

Като посетители може да гледате видеото на броудкаста на цял екран и да задавате въпроси в панела за дискусия.

Влезте тук за още инструкции или видео за работа с платформата.

Свързани публикации