Национални дни на кариерата 2023 – гр. Габрово – изложители (част 2)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. Габрово – изложители (част 2)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Технически университет – Габрово на 6 април 2023 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Айгер Инженеринг ООД

Айгер Инженеринг ООД е семейна компания част от швейцарския холдинг AIGER GROUP AG.

Работата ни е да създаваме бутикови инженерни решения от световно качество с швейцарска прецизност.

Това ценят нашите клиенти от над 60 държави. Притежаваме над 25 световни патента, които са част от автобиографията на нашите служители.

Имаме спечелени редица награди сред които „Най- иновативна компания в България“, „Сделка на годината“ , „Експортьор на годината за завоювани нови пазари“, „ Проект с образователна насоченост в областта на бизнеса“ и други.

Ние работим с нагласата “Положително отношение към всичко и към всеки”, ако и Вие имате тази нагласа, кандидатствайте при нас.

Кариера в компанията.

Няма по-добро място за стартиране на професионалния път от Айгер Инежеринг. Даваме възможност както на утвърдени, така и на прохождащи специалист в дадена област.

Осигуряваме постоянни обучения, подкрепяме и поощряваме успехите на служителите ни.

Ние предлагаме както стажански програми, така и работни места със сигурна заетост, без значение от епидемиологичната обстанова.

CERATIZIT Bulgaria AG

ЦЕРАТИЦИТ България АД – Габрово е дългогодишна компания, с традиции в производството на металорежещи и специализирани инструменти, част от международната CERATIZIT Group.

Компанията предлага:

• стругови , фрезови и пробивни инструменти със сменяеми твърдосплавни пластини

• инструментални системи за машини с ЦПУ

• твърдосплавни заготовки за монолитни фрези, свредла и щанцови инструменти

• плоски, кръгли и специални стоманени и със запоени твърдосплавни остриета ножове за хартиената, пластмасовата, текстилната, кожарската и тютюневата промишленост

• твърдосплавни изделия за пластична деформация, намиращи приложение в производството на матрици и формообразуващи

• твърдосплавни пластини и остриета за обработка на камък, дърво и фаянс

• изделия и заготовки от високоякостни и труднотопими метали и сплави за електрониката, електротехниката и медицинската техника.

Integrated Micro-Electronics Bulgaria Inc.

Integrated Micro-Electronics Bulgaria is part of Integrated Micro-Electronics, Inc. (IMI) – a leading provider of electronic manufacturing services (EMS) and power semiconductor assembly and test services. Operating in multiple global locations, IMI serves some of the world’s leading original equipment manufacturers (OEMs) in the computing, communications, consumer, automotive, industrial, and medical electronics markets.

IMI is consistently ranked among the top 20 EMS providers in the world. Founded in 1980 as joint venture between Ayala Corporation and Resins Inc., IMI now operates in 21 manufacturing sites around the world located in the Philippines, China, Singapore, the United States of America, Mexico, UK, Germany, Bulgaria, Serbia and the Czech Republic. IMI has a prototyping and new product introduction facility in Tustin, California. This facility handles advanced manufacturing R&D, specializing in flip chips, interconnects, and substrates.

Integrated Micro-Electronics Bulgaria employs more than 2700 people and its production facilities are located in the town of Botevgrad. There is also a small Design & Development Unit in the city of Sofia.

If you are interested in our job openings please send us a detailed CV to email:

careers_bg@global-imi.com

ВОСС Аутомотив България ЕООД

VOSS Automotive България е част от VOSS Holding. В областта на линейните и свързващите технологии за SCR, пневматика, термомениджмънт и други приложения, VOSS е известен като специалист, който казва, че всичко е възможно. Защото клиентите заслужават индивидуални идеи, а не рутинни решения. Във VOSS Automotive наричаме това страст.

В момента локациите на VOSS включват 20 търговски офиса и производствени предприятия на 4 континента с повече от 7500 служители по целия свят. И стабилният растеж продължава!

Калинел ЕООД

Калинел е изцяло българска компания и един от лидерите в текстилния сектор на европейско ниво.

Нашата мисия е да създаваме уют, топлина и стил в домовете на хората. Точно това правим вече почти 30 години, изработвайки нашите продукти – декоративни възглавници, възглавници за спане, завивки, протектори за матраци, легла за домашни любимци и много други.

Започнахме в далечната 1994г в гр. Троян с един цех за производство на вата. Днес при нас работят над 1600 служители. Разполагаме с четири модерни производствени площадки в Троян, Червен бряг и Тетевен. Не спираме да инвестираме в нови технологии и машини, в нови логистични решения. Защото гледаме напред.

Работим с мисъл и грижа за нашите клиенти и дългогодишни бизнес партньори.

Най-важни за нас обаче са служителите ни: „Калинел – това са хората! Без тях фирмата нямаше да съществува.“, казваше основателят на фирмата инж. Марин Радевски.

Уважаваме, ценим и се стремим да развиваме служителите си. С годините изградихме позитивна работна среда, в която всеки допринася за общия успех и се чувства част от семейството на Калинел. Държим на честната и открита комуникация. Вслушваме се в идеите на работещите при нас. Възнаграждаваме техните усилия и принос.

БНП Париба Лични Финанси, клон България

Ние растем чрез промяна. А ти?

Ние оперираме на много пазари, някои са нови, други се развиват бързо, а трети са вече големи и силно конкурентни. Това, което ни обединява, е нагласата ни да търсим нови възможности и свежи идеи, способността ни да действаме бързо, и винаги да правим това, което е правилното.

Ако си проактивен и гъвкав и харесваш променяща се среда, ще намериш много възможности да приложиш и развиеш своя талант заедно с нас.

В БНП Париба Лични Финанси всичко е заради хората!

Ние отделяме време, за да разберем твоите нужди и нещата, които те мотивират. При нас можеш да бъдеш себе си, ще бъдеш ценèн за това, което си и ще получаваш признание за постигнатите резултати.

Убедени сме, че това е най-добрият начин да ти помогнем да разгърнеш своя потенциал, докато ти ни помагаш да се погрижим по най-добрия начин за нашите клиенти.

Открий възможностите за развитие, които предлагаме!

Ние сме много и обичаме да бъдем свързани!

Чрез дигитализация и интернационализация на нашите бизнес процеси ние отключваме нови възможности по отговорен начин.

Важно ли е за теб да работиш в среда, позволяваща сътрудничество с колегите?Обичаш ли да създаваш нови отношения? Това е най-доброто място за теб!

Ние сме БНП Париба Лични Финанси

БНП Париба Лични Финанси, България е клон на международната банка BNP Paribas Personal Finance S.A., част от най-голямата финансова група в еврозоната BNP Paribas.

Компанията ни е безспорен лидер на кредитния пазар, с най-голямото портфолио от специализирани потребителски кредити в страната и неотстъпно следва политиката да бъде отговорен кредитор и специалист в кредитирането.

В основата на успеха на БНП Париба Лични Финанси е нашата вяра в силата на отношенията. Със сигурност, както навсякъде, не са ни чужди предизвикателствата; обединява ни и възможността да се учим и растем и желанието да споделяме наученото. Но силно вярваме, че именно способността ни да изградим отношения, базирани на доверие, е това, което ни отличава. А ние градим такива отношения както с нашите клиенти, така и вътре в нашия екип.

Linamar Light Metals Ruse

Линамар Лайт Металс Русе ЕООД, част от канадската група LINAMAR;

е специализирана в производството на сложни алуминиеви изделия за автомобилната индустрия. Заводът в гр. Русе разработва и произвежда цилиндрови глави и носачи за Ауди, Волво и Дженерал Мотърс, Мерцедес Бенц Груп.

Служители в България: 680;

Градове в България: Русе;

В България от: 2008;

Служители глобално: 28 600;

Държави/градове извън България: 60 завода по цял свят

Придобивки: добро и сигурно заплащане, стимулираща бонусна система, ваучери за храна, столово хранене, карти за спорт, осигурен транспорт.

Технологии: Гравитационно леене чрез роботизирани системи; 3D контроли; Рентгенов контрол на продуктите; Машини с ЦПУ; Автоматизирано регенериране на пясък;

Ако се интересувате от работа в компания, мо же да изпратите автобиография на адрес: bg.jobs@linamar.com

Алкомет АД / Alcomet AD

Алкомет АД е най-големият български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти. Компанията предлага широка гама от алуминиеви полуфабрикати – домакинско, обмазано, техническо и опаковачно фолио, финсток, алуминиеви листи и ленти, стандартни и профили по чертеж на клиента. 95% от продукцията се изнася главно в Европа и Съединените американски щати.

Фирмата непрекъснато инвестира в нови технологии и усъвършенстване на вече съществуващите мощности, за да посрещне високите изисквания на клиентите си и за да разшири пазарните си позиции. През 2019 година се очаква да приключи поредния инвестиционен проект на компанията, с който ще се удвои капацитета и разширят производствените мощности с допълнителни 13000м2. Във валцовото производство се предвижда пускането в експлоатация на ново поколение студено валцов стан за с максимална ширина на лентата 2200мм, линия за непрекъснато леене, съоръжения за термо- и допълнителна обработка. В областта на пресовото производство новата 25 MN HybrEx® преса, ще позволи на Алкомет да произвежда профили с описана окръжност до 310мм и дебелина на стената на профила до 0,8мм.

Чрез инвестиране в най-съвременни производствени технологии, компанията цели навлизане на нови пазари с по-висока добавена стойност, като строителство и архитектура, автомобилостроене и производство на опаковки.

Свързани публикации