Национални дни на кариерата 2023 – гр. Габрово – изложители (част 3)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. Габрово – изложители (част 3)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Технически университет – Габрово на 6 април 2023 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Eddie Stobart Logistics Bulgaria 

Stobart Europe, е основен играч в Eвропейския транспортен и логистичен сектор със своите подразделения за автомобили, транспортна и складова логистика. Компанията има клонове в Белгия (Генк), Германия (Аахен), Чехия (Прага) и България (Севлиево) и осигурява транспорт в цяла Западна Европа, Обединеното кралство и Ирландия. От 2021г. Stobart Europe е част от Culina Group.

Еловица 1895 АД

Основната дейност на фирма „Еловица 1895“ АД е развойно-внедрителска, производствена, сервизна и търговска в областта на специалното производство, в частта боеприпаси. 

Историята на фабриката е неделима част от икономическото развитие на Габровския край през XIX век, като предприятието е един от най-старите производители на промишлени експлозиви в България.

Фирмата е основана е през 1895г. като Събирателно дружество – Барутна фабрика „Еловица“ с предмет на дейност: производство на черни димни барути.

През годините преминава под ръководството на световната корпорация „Maxam“, а в последствие функционира и като две подразделения на корпорацията „Максам СЕ България“ ЕАД и „Експал България“ АД.

От есента на 2020 година предприятието преминава под ръководството на българско акционерно дружество и сменя името си на „Еловица 1895“ АД. Този момент бележи началото на един нов етап в развитието на фирмата, с ново портфолио, нова визия, нови цели, нови стратегии и нова мисия.

Leoni Bulgaria

LEONI е глобален доставчик на продукти, решения и услуги за управление на енергията и данните в автомобилния сектор и други индустрии. Гамата от продукти включва кабели, оптични влакна, стандартизирани кабели, специални кабели и монтажни системи, както и интелигентни продукти и услуги. Като иновационен партньор и доставчик на решения, LEONI поддържа своите клиенти с ясно изразено развитие и системен опит. Компанията, която е регистрирана на немския MDAX, наброява повече от 86 000 души в 31 държави и е реализирала консолидирани продажби от 4,9 млрд. Евро през 2017 г.

LEONI започна дейността си в България през 2018 г. и вече сме във фаза на изграждане и разширяване. Нашият завод в Плевен ще обслужва големи автомобилни клиенти в Европа. За кратко време искаме да бъдем един от водещите работодатели в българската автомобилна индустрия.

Търсим мотивирани служители, които биха искали да бъдат част от нашето развитие.

СКФ Берингс България ЕАД

There’s a lot we all take for granted. We’re counting on trams, subway trains and buses to take us through our cities safely and sustainably. We trust water treatment facilities to supply us with fresh water, and the food industry to safeguard us from allergens and bacteria. We expect wind farms to keep our lights on, and cars to be electric. There are a million other every day needs to satisfy – and a planet to take care of. 

In a world shaped by population growth, urbanization, digitalization and environmental concerns, industrial reality is the true challenge. And that’s exactly where we at SKF want to be. Right at the centre, providing reliable rotation for the real world. 

Our expertise is built on the development, design and manufacture of bearings, seals and lubrication systems. And we also provide machine health assessment, engineering and remanufacturing services. But what we’re really offering is an arena for innovation – an opportunity for our customers to use the tools we provide to explore, improve or rethink the performance of their rotating equipment. A place where even the smallest adjustment can make a big difference.

Milara International Ltd.

„Милара Интернешънъл е основана през 2006 г. в гр. Пловдив. Заедно с централата ни Milara, Inc. USA имаме дълга история в разработването на проекти за автоматизация, обслужващи нуждите на полупроводниковата, автомобилната и медицинската индустрия. Признати сме като водещ международен доставчик на решения за автоматизация на силициеви пластини за глобални клиенти от най-високо ниво в САЩ, Европа и Азия. Портфолиото на компанията включва производството на високотехнологични инструменти за обработка на силициеви пластини като модули за автоматизация (EFEM), манипулатори на силициеви пластини, сортиращи машини, роботи, подравняващи устройства и много други. В допълнение Милара Интернешънъл предлага услуги за прецизна обработка с ЦПУ, комплексни решения за автоматизация на производството и договорно механично проектиране. Дългогодишният опит на Milara в роботиката и мехатрониката може да задоволи всяко изискване на клиента за автоматизация на производството.

Това, което стои като конкурентно предимство за Милара, е вертикално интегрираната производствена система, която гарантира строго контролирани производствени процеси и безкомпромисно качество на крайния продукт. Нашият екип от квалифицирани професионалисти е посветен на предоставянето на продукти и услуги, които надхвърлят очакванията на клиентите. Основните ценности на Милара за решителност, ангажираност, качество на продукцията, удовлетвореност на клиентите, непрекъснато подобрение и работа в екип са основният двигател на дейността на компанията.

Festo Production EOOD

Festo AG & Co.KG

Фесто дава импулси за индустриалната автоматизация. Ние правим клиентите си по-продуктивни. С нашето ноу-хау, с погледа си върху цялото и с любовта към детайла.

Ние въодушевяваме чрез интелигентни и интуитивни решения за индустриалната автоматизация. Просто Fеsto!

Да бъдем световни лидери на пазара на пневматичните и електрическите задвижвания в индустриалната автоматизация и при техническото образование за нас означава да сме взискателни, да умеем да ценим, да гледаме напред, да сме отговорни. Всеки ден. И да се подобряваме непрекъснато.

Фесто Производство ЕООД е дъщерна компания на германския концерн Festo AG & Co. KG, световен лидер в областта на автоматизиращата технология, индустриалните обучения и образователни програми. Заедно с всички 20 100 сътрудници на Фесто по целия свят ние споделяме една обща цел: максимална производителност и конкурентоспособност на нашите повече от 300 000 клиенти.

Фесто Производство ЕООД

Заводът в София е световен лидер в производството на електромагнитни датчици за пневматични цилиндри. Основната производствена включва също и производството на сензори за поток и налягане, пропорционални вентили, комуникационни модули, контролери и присъединителни кабели. Дружеството произвежда над 1300 вида изделия и непрекъснато инвестира в иновативни решения, за да отговори на нуждите на пазара. Създадено през 2001 година, българското дружество бързо се развива. И ако през 2001 г. оборотът на дружеството е 12,5 милиона лева, сътрудниците – 155, а производствените помещения са под наем, то в края на 2017 г. оборотът надхвърля 135,3 милиона лева, сътрудниците са почти 900, а собствените производствени и логистични площи са в размер на 20 000 кв. м.

Основен приоритет за Фесто Производство е изграждането на гъвкава верига за производство и доставки, която да е в състояние да отговори на потребностите на пазара. Водещи са принципите бързина и гъвкавост.

SEEBURGER

SEEBURGER Informatik е основана в София през 1999г. като дъщерно дружество на SEEBURGER AG. Над 250 специалисти са част от екипите ни в офисите в София и Пловдив – paзpaбoтчици нa coфтyep c пpoгpaмeн eзиĸ Јаvа, cпeциaлиcти пo coфтyepнo тecтвaнe, инжeнepи пo coфтyepнa пoддpъжĸa, бизнec ĸoнcyлтaнти, сlоud инжeнepи и cиcтeмни aдминиcтpaтopи. Представителството в България имa ĸлючoвo мяcтo в гpyпaтa, ĸaтo тyĸ ca гoлямa чacт oт Рaзвoйния й цeнтъp и Глoбaлния й цeнтъp зa cпoдeлeни ycлyги.

SEEBURGER AG е немска софтуерна компания и водещ доставчик на B2B интеграционен софтуер. Компанията е основана през 1986г. в град Бретен, Германия, и в нея работят над 1000 специалиста. SEEBURGER е разпознат като компания, предлагаща една от най-добрите интеграционни платформи нв помощ на бизнес партньорите. Компанията има 11 представителства в Европа, Азия и Америка и над 10,000 корпоративни клиенти във всички индустрии.

Кроношпан България ЕООД

КРОНОШПАН е световен лидер в производството на  плочи от дървесни частици , в която всеки ден над 14 000 колеги в 29 държави по Света работят и се усъвършенстват заедно. В екипите си съчетаваме професионална експертиза, най-съвременни технологии и талант, за да постигнем винаги най-добрия продукт за клиентите си.

Нуждите на нашия бързо развиващ се бизнес изискват разширяване на екипите ни през цялото време. Това е вашата възможност да се присъедините към модерна, динамична и предизвикателна работна среда, в многонационална компания.

Ако търсите работа в стабилна компания с разнообразни възможности за развитие – свържете се с нас на dnenova@kronospan.bg или посетете нашия кариерен сайт.

https://kronospan-candidate.talent-soft.com/stelle/stellenliste.aspx

Свързани публикации