Национални дни на кариерата 2023 – Партньори (част 1)

Национални дни на кариерата 2023 – Партньори (част 1)

Представяме ви нашите партньори!

JobTiger.tv

JobTiger.tv е специализирана и иновативна онлайн медия, основана през 2011 г. Сайтът систематично и последователно отразява новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика. Кариерно развитие, личностно самоусъвършенстване, професионални стандарти и добри практики, лидерски умения – това са част от темите, около които се фокусират публикациите ни.  През годините сме заснели и публикували над 500 видеоматериала – репортажи от събития, интервюта с лидери, професионалисти и широк кръг от интересни събеседници, отразяване на фирмени инициативи и участия в национални изложения, консултации с експерти.

Jobtiger.tv е носител на наградата за 2012 г. на Информационното бюро на Европейския парламент в България за положителен образ на жените в рекламата и маркетинга в категорията „телевизионен проект“.

Jobtiger.tv e медиен проект на JobTiger. Редакционната политика е съобразена с утвърдените български и международни етични кодекси за журналистика и се ръководи от принципите за прозрачност, коректност и достоверност на информацията.

HRIndustry.bg

Целта на Hrindustry.bg e да се превърне в най-големия български уебсайт, предоставящ бързонарастваща информация и възможности за споделяне на опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Независимо какво е предизвикателството пред вас – интервюиране на кандидати, провеждане на обучения, payroll или въвеждане на придобивки за служителите, Hrindustry.bg е мястото, което трябва да посетите.

Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми от областта на човешките ресурси, Hrindustry.bg създава общност на HR специалистите, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях.

Достъпът до всички информационни ресурси в Hrindustry.bg е свободен, но публикуването, харесването и коментирането на статии на сайта изисква потребителите да имат регистриран профил. Сайтът предлага на потребителите и възможност да филтрират съдържанието на база на различни категории.

С публикуването на статия в Hrindustry.bg всеки автор декларира, че е получил предварително всички необходими съгласия за предоставяне на информация от и за всички лица, имащи отношение към публикуваните изображения, текст и видеоматериали и няма да накърни никакви права на трети лица. Ако необходимите съгласия не са получени предварително, то авторът гарантира с действията си, че не злоупотребява с чужда личност или авторски права.

Публикуването на текстове в секция „Статии“ предполага текстът да бъде с оригинално авторско съдържание, непубликувано на друго място. Ако текстът е публикуван преди това другаде, това трябва да бъде упоменато, и в статията да е наличен линк към оригиналната публикация.

Аз мога – тук и сега

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога – тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно…Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога – тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на „трънливото“ бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота…

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!

Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— КРИСТАЛИН ЧАВДАРОВ

Lider.bg

Лидер.бг е бизнес медия с насоченост към положителните новини. Ние търсим сензацията в позитивното, а не драматичното!

Baristo

Ако отговаряте с въодушевено „Да“ на всяка покана за перфектно кафе, то се радваме да ви посрещнем тук – мястото, където се отнасяме към всяко зрънце с експертна прецизност, споделяме автентичен еспресо вкус и черпим вдъхновение от вида и аромата му.

Блендовете на Baristo са изпечени и опаковани близо до красивия италиански град Генуа.

Пристанището на Генуа от столетия е стратегическо място за търговия с най-добрите сортове кафе. Именно там се зараждат и една от най-утвърдените школи за кафе пекари в света. Водени от хъс, амбиция и любов към кафето, те основават множество фабрики, в които и до ден-днешен кипи усилен труд в името на създаването на автентичното италианско еспресо.

Фабриката до Генуа, където се произвежда Baristo, води началото си от 1903 г. И до днес тя е собственост на италианската фамилия Боази, а главният специалист в изпичането на Baristo – Карло Гарбарино, е второ поколение пекар, израснал в семейство, закърмено с любовта към кафето.

Специалното внимание и грижа към тези и други малко известни детайли по пътя на кафето от зърното до опаковката е това, което придава онзи автентичен вкус и аромат на добре приготвеното еспресо. Без да забравяме, разбира се, и най-важната съставка, подсеща ни с усмивка Карло, типично по италиански – щипка любов и много, много отдаденост.

Мениджър

„МениджърНюз” е новинарски сайт на списание „Мениджър”. Нашата цел е оперативно и безпристрастно да представяме новините от управлението на компаниите, маркетинга, бизнеса, страната, Европа и света.

В своята работа се ръководим от добрите практики и етични стандарти в журналистическата професия.

„МениджърНюз” се издава от „МИТ Прес”. Физически собственик на издателството е  Александра Мирчева.

ISIC

Открий света на ISIC. Да си учащ е привилегия.

Студентски и младежки идентификационни карти (СМИК) е дружество с основна цел да подпомага развитието на младите хора, академичната и училищната общност в България на всички нива и с всички средства. Фирмата е единствен лицензиран представител за територията на България на ISIC Association и European Youth Card Association (EYCA), като разпространява международните карти ISIC (International Student Identity Card) в превод Международна лична карта за учащи, ITIC (International Teacher Identity Card) в превод Международна преподавателска лична карта и EYC (European Youth Card) в превод Европейска младежка карта.

ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Legion Run

Legion Run is far more than a run, it’s an experience of a lifetime. We promise a thrilling, dirty, fun adventure that will give you and your friends an adrenaline buzz for days, weeks, even years. Each part of the course will challenge your body and mind and will require some teamwork.

You will run, jump, crawl, sprint and swing and help others do so. You will play in the mud like a kid and cross the finish along with thousands of others! You will get scrapes, you will get bruises, but you will be smiling. And you will finish changed.

Join us!

Международна награда на херцога на Единбург

Международната награда на херцога на Единбург е глобална структурирана програма за неформално образование и обучение, която предизвиква младите хора да мечтаят смело, да празнуват своите постижения и да променят света около тях. 

Наградата насърчава младите хора:

  • Да развият своята самодисциплина при определяне и постигане на цели;
  • Да канализира креативната енергия в структурирани занимание; 
  • Да развият принадлежност към общност от активни млади хора; 
  • Да формират лидерски качества и умения за работа в екип;
  • Да усъвършенстват физическата си активност.

AIESEC

AIESEC is a community of young people, passionately driven by one cause: peace and fulfilment of humankind’s potential.

AIESEC was established in 1948 after World War II, where seven youth across seven countries had a dream of building cross-cultural understanding across nations. They hoped to change the world, one person and one internship at a time.

b2b Media

b2b Media има за за цел да информира бизнеса и обществеността, да анализа икономическите процеси и да стимулира предприемачеството. В своята дейност групата промотира най-иновативните компании в България, насочва „светлината на прожекторите“ към находчивите и талантливи хора и идеи, отличава устойчивите бизнеси и организации. Информира за техните постижения и разкрива най-добрите примери.

Подкрепяме отговорните компании в България с доказани зелени политики и социално поведение. За тази цел е създаден Националният конкурс „Най-зелените компании в България“, популярен като „Зелените Оскари“. Годишните награди на b2b Media пък имат за цел да промотират най-иновативните и вдъхновяващи примери от света на бизнеса и предприемачеството.

9Academy

9Academy среща младежи и бизнеса в различни професионални направления с цел усъвършенстване. Академията се организира от Фондация „ДЕВЕТ“ и „Девет А“ ООД. Основна цел на Академията е подпомагане на личностното и професионалното развитие на хората чрез практически знания, умения и опит, предоставени по интерактивен и достъпен начин.

9Academy е платформа, която предоставя ценни познания и опит, надграждани в сплотена общност от осъзнати, отговорни и любопитни професионалисти.

Eventiplier

Eventiplier – smart event promotions е иновативна платформа, създадена да представя Вашите събития в широка мрежа от интернет страници и разнообразни канали за реклама. В същото време платформата Ви спестява време , оптимизира услията Ви и поставя фокус върху възвръщаемостта на инвестицията в реклама!

Всичко, което трябва да направите е да въведете информация за вашето събитие само веднъж в няколко лесни стъпки.

Ние ще се погрижим то да добие популярност във възможно най-много съответстващи му уебсайтове и рекламни канали. Изберете мястото, датата, изпълнителите, категорията и жанра, както и колко обширна искате да бъде промотиращата кампания, а ние ще Ви предоставим подробна информация и статистика за нейния успех с Eventiplier.

Това не е всичко – админ панелът на Eventiplier ви предоставя достъп до възможностите на системата за разпространение на билети Билет БГ за да стартирате своята кампания по разпространени от същото място – а нашите инстурмени ще се оптимизират автоматично за да представят събитието Ви в каналите, които Ви носят продажби.

Advent Group

Advent Group is an independent media group established in 2004 with global operations and over 150 team members located in three offices in Europe and North America. Our mission is to link higher education institutions with prospective international students and companies through various events, online and offline media solutions, and digital marketing.

Our quest to create innovative recruitment and marketing services for business schools and universities is integral to our activity. Founder and established worldwide leader of the One-to-One event model, we operate in 60+ countries on 6 continents. Annually, we organise 200+ MBA, EMBA, and Masters recruitment, networking and showcase in-person and online events under the Access MBA, Access Masters, Premier EMBA, and Access Online brands. Personalised online events have been part of our portfolio since 2016. We have developed a proprietary fully customisable event platform.

Our Unimy product group powers human expertise with AI technology to provide MBA and Masters innovative school selection solutions, preparation for admission and enrolment service.

Advent Group’s Access Digital delivers end-to-end innovative and highly performing digital marketing solutions for higher education institutions.

In addition, Advent Group brings together executive education directors and C-level corporate executives in a series of MERIT Summit and Awards learning and networking in-person, hybrid and online events.

With a steady growth ever since 2004, Advent Group is an established global leader in the graduate business and management education sector.

Таткова Градина

Татковата Градина е създадена през 2018 година. Стартирала като малка семейна компания, която доставя ексклузивно цялата гама от български сезонни плодове, виреещи на територията на България, от района на Сливен до София всяка седмица през летния сезон. Днес Татковата Градина се състои от екип от 6 невероятни души през зимата и двойно повече през лятото. През 2022 г сме повече от щастливи, че можем да предложим следните продукти и услуги: корпоративни доставки на плодове, ядки, фрешове и други храни до всеки офис на седмична или ежедневна база, онлайн супермаркет за доставки в цяла София в рамките на 2-3 часа, физически магазин до Южен парк и мол Парадайс, подаръчни кошници  и кутии за личен и корпоративен повод, както и не на последно място различни видове кетъринг. Използваме и надграждаме нашия над 20 годишен опит с отглеждането и грижата за свежа храна. Вярваме, че храната, която консумираме, е в основата на позитивния и здравословен живот, който можем да водим. Именно затова се стремим да развиваме все повече асортимента от продукти и храни, които доставяме до всеки дом и офис в София. През месец май отваряме и нов магазин, който ще предлага фрешове, здравословни закуски, печива, страхотни салати в комбинация с подбрана селекция от фермерски продукти.

Потопи се в разнообразието от продукти в онлайн магазина: https://tatkovatagradina.bg/ 

Свързани публикации