Национални дни на кариерата 2023 – гр. Русе – изложители (част 1)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. Русе – изложители (част 1)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Русенски университет „Ангел Кънчев“ на 11 април 2023 г. от 10:00 до 14:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Център за развитие на човешките ресурси

В продължение на повече от 20 години Център за развитие на човешките ресурси се утвърждава като успешна национална структура за управление на европейски образователни програми. Още от 1999г. Центърът е включен активно в администрирането и управлението на европейските образователни програми и инициативи „Коменски“, „Леонардо да Винчи“, „Грюндвиг“ и др.

Постепенно Центърът се открои със собствен разпознаваем облик сред националната образователна общност на всички нива, не само като администратор на финансираните от Европейския съюз програми, но преди всичко – като платформа за обмен на иновативни образователни методи и добри практики за разрешаване на предизвикателства, възникващи в системата на образованието и обучението.

В периода 2007 – 2013 Центърът администрира в качеството си на българска Национална агенция година най-голямата европейска програма за образование и обучение „Учене през целия живот”.

В знак на признание и продължение на високите резултати, постигнати от Програмата, за периода 2014 – 2020 година Европейският съюз финансира нова Програма за образование, обучение, младеж и спорт “Еразъм+”, която Центърът администрира на национално ниво. Заедно с управлението на „Еразъм+”, Центърът системно работи и по хоризонтални стратегически цели, като ИКТ в образованието (eTwinning), признаването и валидирането на умения (Europass и ECVET), развитие на национална система за кариерно ориентиране (Euroguidance), основани на практиката анализи на системите за образование и обучение (Евридика), изучаването на езици (Европейски езиков знак).

В периода 2018 – 2020г. освен по „Еразъм+“, Център за развитие на човешките ресурси e Националната агенция за България и за администриране на Програмата „Европейски корпус за солидарност”, инициирана от ЕК през 2018 година.

За периода 2021 – 2027 година ЦРЧР е номинираната от МОН и от Европейската комисия Национална агенция по новата Програма „Еразъм+“ и по Програма „Европейски корпус за солидарност“.

Kaufland

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 600 служители. През 2022 г. компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Тук всеки ден работим над това как да ставаме все по-добри. Признание за това е сертифицирането ни като Top Employer за четири поредни години, от независимата международна организация Top Employers Institute. Той ни нарежда сред водещите компании в Европа, които прилагат високи стандарти в управлението на човешките ресурси, условията на труд и развитието на служителите си.

При нас можеш да откриеш нови предизвикателства и реализация в разнообразни професионални области – финанси и администрация, търговия и маркетинг, строителство и недвижимости, продажби, PR и човешки ресурси.

UniPOS LTD., part of Consilium Safety Group 

Компанията УниПОС помага на клиентите си да предотвратяват пожари, като им предоставя високотехнологични и иновативни решения. Изградила е нов завод със съвременна модерна инфраструктура и оборудване в град Плевен. Разполага и с нов административен и търговски офис в София. Продукцията и се реализира в България, Европа, Азия, Африка и Америка. Работи в условията на съвременни системи за качество и управление. 
Предлага и изпълнява качествено и в срок и специфични услуги в областта на EMS– производство на електронни модули и устройства по проекти на клиенти чрез SMD, WS, Conformal Coating, Plastic injection, laser marking, box building монтаж.

Тук нещата се случват. Всяко мнение е от значение. Мотивирани и упорити сме, защото създаваме целите си заедно.  Търсим и развиваме уверени и компетентни хора. Структурата ни е съвременна комбинация от функции и проекти и затова планираме много. Екипната работа е важно условие за непрекъснатото развитие на фирмата в областта на високотехнологичното и силно конкурентно производство на електронни модули и устройства. Коректност, прецизност и открита обратна връзка при изпълнение на трудовите задачи са в основата на УниПОС ценностна система, която се споделя от всички нейни ръководители и служители. Организацията е постоянно обучаваща и развиваща се. Работата във фирмата е преспективна и с възможност за професионално развитие.

TELUS International Bulgaria

С екип от над 3500 души в София и Пловдив, TELUS International Europe е най-големият работодател в Business Process Outsourcing (BPO) сектора в България.  

Компанията предлага на служителите си, разположени в три офиса в София и Пловдив, едни от най-модерните и комфортни работни пространства у нас, както и над 40 допълнителни социални придобивки като фитнес, йога, психолог, масажи в офисите и други. Това са само част от нещата, които ни правят „компанията на щастливите хора“.

Може да видите актуалните ни отворени позиции на www.telusbg.com 

TESY

ТЕСИ ООД е компания, част от Фикосота холдинг, която разполага с пет завода – три в Шумен и два в Смядово.

TESY е най-големият български и водещ европейски производител на електрически бойлери, бойлери с индиректно нагряване и електрически отоплителни уреди за дома. Понастоящем TESY реализира своята продукция в повече от 50 страни на 4 континента.

Фирмата продължава развитие си в посока на създаване и реазилизране на иновативни продукти и проактивно навлизане на нови пазари.

През 2016 г. компанията откри нов завод за електрически бойлери, с което удвои производствения си капацитет на малко над 1 млн. броя годишно.

През следващите 3 години целта на TESY е да се утвърди като третия най-голям производител на електрически бойлери в Европа.

Мисия:С посветени умове и сърца, внасяме топлина в твоя живот.

Визия:Повишаваме стандартите в нашата индустрия, за да бъдем разпознати като глобален лидер в иновациите и създаването на модерни решения за топлина и комфорт.

Повече уют само с едно докосване.

Ценности:

Плам

Нашият пламенен екип от професионалисти си поставя амбициозни цели. Чрез личен пример създаваме култура, която вдъхновява хората да дават всичко от себе си.

Влагаме сърце и ум в това, което правим и сме част от динамичната промяна.

Иновации

Хората на TESY са отворени към иновациите, жадни за знания и вдъхновени да творят.

Променяме статуквото като използваме най-съвременните технологии за превъзходна функционалност и впечатляващ дизайн.

Доверие

Споделената визия за откритост и почтеност е в основата на дългосрочните партньорства на TESY.

От уважение към личността, предлагаме надеждни продукти и качествено обслужване. Водени сме от готовност за съдействие, лоялност и доверие.

Ел Си Уайкики Ритейл Би Джи ЕООД

Ние сме един от най-големите търговци на облекла и модни аксесоари в света. Всеки ден посрещаме милиони клиенти в близо 1 300 магазина в 57 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Нашата история започва във Франция през 1988 година, като днес сме най-голямата турска модна марка, с амбицията да бъдем сред трите най-големи модни марки в Европа.В България сме на пазара от 2010 година, като за това време сме се првърнали в една от любимите марки на българите и сме измежду трите най-популярни търговци на облекла в страната.Нашият основен бизнес е традиционната търговия на дребно. Имаме 33 магазина в най-големите молове и търговски паркове в страната. От 2014 година насам България е част и от новия съвместен проект за електронна търговия на LC Waikiki, който обединява няколко страни в Източна Европа.Нашата мисия е да предлагаме облекла и аксесоари с високо качество и привлекателен дизайн за всички клиенти, независимо от тяхната възраст, произход или доходи, защото ние вярваме, че всеки заслужава да се облича добре.

Flat Rock Technology 

Flat Rock Technology е софтуерна компания с над 14 годишен опит в разработването на иновативни решения за бизнеса на водещи компании от цял свят. От 2008 година компанията е усъвършенстван партньор в предлагането на developmentoutsourcing и cloud услуги.

Flat Rock Technology е признат Microsoft Gold партньор и неколкократно награден от независимата агенция Clutch за постиженията си в категорията успешен B2B бизнес. Признанията на Flat Rock Technology през годините говорят, че компанията е не само успешен бизнес партньор сред клиентите, но и предпочитан работодател, който намира и развива таланти.

Кариерни възможности

Наш приоритет е освен да предлагаме специализирани продукти и с това да надграждаме дейността си, да разширяваме екипа от специалисти, с които работим. През последната година отворихме няколко нови офис пространства, като към момента оперираме от Лондон, Амстердам, Тбилиси, Будапеща, Варна, Бургас и Русе.

Наред с това наехме над 150 служители само за изминалата 2021 година. На този етап можем да се похвалим с мотивиран и разнообразен състав от близо 400 служители от цели 7 града. Голяма част от растежа на компанията дължим и на успешни препоръки от настоящите служители, които споделят ценностите, социалната и корпоративната политика на компанията и възможностите за свободно кариерно усъвършенстване.

Akkodis

Akkodis (formerly Modis), is a global leader in the engineering and R&D market that is leveraging the power of connected data to accelerate innovation and digital transformation.

With more than 50 000 engineers and digital experts in 30+ countries around the world, we offer broad industry experience, and strong know-how in key technology sectors such as software & technology services, robotics, testing, simulations, data security, mobility, AI & data analytics. 

We believe the next generation of digital transformation will reshape entire industries and help solve the world’s toughest challenges. 

As the biggest Delivery Center, with more than 17 years of experience in Bulgaria, we deliver technology solutions in IT, Software, Cloud, and Digital fields. Our people are the foundation of our success. That’s why we champion a company culture where talent is celebrated, and diversity is embraced.

We Are Akkodis. Making the future, smarter for everyone.

Свързани публикации