Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 10)

Национални дни на кариерата 2023 – гр. София – изложители (част 10)

Намери пътя към мечтаната кариера на Национални дни на кариерата!

Професионалните възможности и стажантски позиции ще те очакват на живо в Гранд хотел „Милениум“ на 1 април 2023 г. от 10:00 до 18:00ч.!

Запознай се с част от фирмите изложители, които ще те очакват за живи срещи.

Eла на събитието и се запознай с представители на желаната от теб компания!

Регистрирай се и участвай безплатно: ТУК.

Бронзов спонсор – Софийска вода АД

За "Софийска вода" АД

"Софийска вода" АД осигурява услугите по водоснабдяване, канализация и пречистване на води в Столична община. Компанията е най-големият ВиК оператор на територията на България и първият с екологичен сертификат ЕМАS.

Като част от групата на Веолия, ние от „Софийска вода“ се стремим да предоставяме иновативни и устойчиви решения и да бъдем еталон за екологична трансформация, която е в основата на Целта на Веолия.

Уменията и експертността на служителите са основният актив на „Софийска вода“. В момента броят на обучените професионалисти, работещи за компанията в офис локациите и на терен, е над 1100 души, експерти от над 170 различни специалности и професии. Благодарение на техния професионализъм предоставяме успешно ефективни, устойчиви и надеждни ВиК услуги за над 1 500 000 души на територията на Столична община.

За лятната стажантска програма на "Софийска вода" АД

"Софийска вода" е една от първите компании в България, които предлагат възможност за стаж на млади таланти и наскоро завършили специалисти. Лятната стажантската програма на компанията се провежда ежегодно от 2002 г. насам под надслова "Предизвикай бъдещето" и се радва на голям интерес. Времевата рамка, в която се осъществява стажът, е от юли до септември месец. За младите бъдещи професионалисти прекараното време в компанията е не само информативно и полезно, но и заплатено. За всеки стажант бива определен ментор, който го напътства с полезни съвети и ценни насоки по време на работния процес и престоя му в "Софийска вода". В началото стажантите преминават през въвеждащо обучение, а в края на работния период всеки от тях прави отворена презентация, представяйки извършените дейности, придобитите знания и умения по време на стажа. Голяма част от младежите продължават кариерния си път в компанията на постоянни позиции.

Повече информация за актуалните свободни позиции и възможности за стаж в компанията може да намерите на: https://www.sofiyskavoda.bg/karieri/pozicii

BILLA Bulgaria

BILLA е първата международна търговска верига, която стъпва на българския пазар преди 21 години. От тогава до днес над 140 филиала в повече от 40 града в страната, посрещат ежедневно клиенти, предлагайки им висококачествени продукти на достъпни цени, иновации и комфорт с грижа за доброто клиентско преживяване.

Гордеем се, че работим в екип от мотивирани и динамични хора, които са сърцето на нашата компания и изпълват мисията ни с реалния принос на техните ежедневни усилия.

Приветстваме в екипа всички целеустремени и отговорни хора, които искат да стартират или развиват своята кариера в бързооборотната търговия и припознават нашите ценности като свои. BILLA България е един от най-големите работодатели в страната, с признания за успешните си практики от редица кариерни и бизнес формати, който се старае да привлича и задържа служителите си с открита комуникация и силна социална програма.

УНИБЕРГ България

We are an engineering and consulting company for telecommunications, system technology and IT processes. Companies of all kinds, within Germany and internationally, benefit from our consulting and programming services. We possess a great deal of project expertise and a high level of client and company communication.

Reliability, responsibility, a closeness to nature and enjoying working together are very important to us.

We encourage social engagement and voluntary activities.

The rapid changes in technology require us never to stop learning. With this in mind, we sponsor development programmes: among other things, we invest at least 5% of our turnover in advanced training for our employees. 

The regular participation of all employees in international conferences is a matter of course for us.

Our collaboration is friendly and amicable.

We have an international mindset: employees from 18 different nations currently work for us.

IT Step

IT Step Computer Academy е лидер в областта на ИТ образованието от 1999 г. Ние сме най-голямата международна компания със стотици хиляди завършили по целия свят. Ние сме специализирани в ИТ обучението за възрастни и деца.

В часовете наблягаме на практиката. Програмата е съобразена с ИТ индустрията и се актуализира постоянно, така че сме уверени, че предоставяме най-подходящите и търсени знания, които ще позволят на нашите възпитаници да станат част от най-добрите световни ИТ компании.

Национална агенция за професионално образование и обучение

Съгласно Закона за професионалното образование и обучение, НАПОО е държавен орган към Министерския съвет на Република България за лицензиране на дейности в системата на професионалното образование и обучение, за осъществяване на контрол и оценка на качеството на дейността на лицензираните институции, както и за координация на институциите, имащи отношение към професионалното ориентиране, обучение и образование.
Със създаването на агенцията се цели осигуряване на ефективна взаимна обвързаност между началното и продължаващото ПОО, от една страна и пазара на труда, от друга, както и гарантиране на качеството на професионалното обучение за възрастни. Управлението и експертизата на НАПОО се осъществяват въз основа на трипартитния принцип, който осигурява обединяване на усилията на държавните институции и национално представителните организации на работодателите и на работниците и служителите за формиране на съгласувани политики, с цел подобряване на качеството и ефективността на ПОО в страната.
Възложените със ЗПОО функции на НАПОО са фокусирани върху следните ключови области от процеса на реформиране на системата на ПОО:

· разработване и актуализиране на Списъка на професиите за професионално образование и обучение (СППОО) в съответствие с модернизацията на производствата и развитието на националната икономика;

· разработване на основните документи, регламентиращи условията и изискванията за постигане на високо качество в процеса на придобиване на професионална квалификация – Държавни образователни стандарти (ДОС) за придобиване на квалификации по професии;

· създаване и развитие на национална мрежа от лицензирани институции за професионално обучение на лица над 16-годишна възраст – центрове за професионално обучение (ЦПО) и институции за професионално ориентиране на младежи и възрастни – центрове за информация и професионално ориентиране (ЦИПО);

· осъществяване на последващ контрол върху дейността на лицензираните институции;

· разработване на предложения за усъвършенстване на системата на професионалното образование и обучение въз основа на анализ на дейността на лицензираните институции;

· възлагане провеждането и внедряването на научни изследвания в областта на ПОО и ориентиране;

· координиране на дейности по разработване на стратегии за развитие и усъвършенстване на ПОО;

· методическо подпомагане на центровете за професионално обучение, които извършват валидиране на професионални знания, умения и компетентности в системата на професионалното обучение;

· поддържане на публичен регистър на документите за професионална квалификация, издавани от центровете за професионално обучение, проверка дали обучението е извършено при спазване на изискванията на ЗПОО и на съответния държавен образователен стандарт за придобиване на квалификация по професия;

· съдействие за международното признаване на документите за ПОО.

FPI Hotels & Resorts

FPI Hotels & Resorts е една от водещите български хотелски вериги, част от портфолиото на “ФеърПлей Интернешънъл” АД, една от най-уважаваните инвестиционни компании в България, с повече от 20-годишна история. 

Ние, във FPI Hotels & Resorts, се стремим да създаваме и поддържаме висококачествени услуги и да оставяме във всичките ни гости и клиенти чувство на удовлетвореност, с което да ги накараме отново да се върнат при нас. 

Знаем, че хората са голямото ни предимство и затова даваме шанс на компетентните и можещите, развиваме младите и ценим опитните професионалисти. 

Ако и за вас кариерата в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството е тръпка и призвание, ние можем да бъдем вашият партньор…

Milara International Ltd.

„Милара Интернешънъл е основана през 2006 г. в гр. Пловдив. Заедно с централата ни Milara, Inc. USA имаме дълга история в разработването на проекти за автоматизация, обслужващи нуждите на полупроводниковата, автомобилната и медицинската индустрия. Признати сме като водещ международен доставчик на решения за автоматизация на силициеви пластини за глобални клиенти от най-високо ниво в САЩ, Европа и Азия. Портфолиото на компанията включва производството на високотехнологични инструменти за обработка на силициеви пластини като модули за автоматизация (EFEM), манипулатори на силициеви пластини, сортиращи машини, роботи, подравняващи устройства и много други. В допълнение Милара Интернешънъл предлага услуги за прецизна обработка с ЦПУ, комплексни решения за автоматизация на производството и договорно механично проектиране. Дългогодишният опит на Milara в роботиката и мехатрониката може да задоволи всяко изискване на клиента за автоматизация на производството.

Това, което стои като конкурентно предимство за Милара, е вертикално интегрираната производствена система, която гарантира строго контролирани производствени процеси и безкомпромисно качество на крайния продукт. Нашият екип от квалифицирани професионалисти е посветен на предоставянето на продукти и услуги, които надхвърлят очакванията на клиентите. Основните ценности на Милара за решителност, ангажираност, качество на продукцията, удовлетвореност на клиентите, непрекъснато подобрение и работа в екип са основният двигател на дейността на компанията.

Свързани публикации