„Зимна маркетинг вечер“ – събитието, което трябва да посети всеки с интерес в дигиталния маркетинг

„Зимна маркетинг вечер“ – събитието, което трябва да посети всеки с интерес в дигиталния маркетинг

Как се роди идеята за networking събитията „Маркетинг вечер“?

Създавайки сайта, основната му цел беше да събираме цялото маркетинг общество, както онлайн, така и офлайн. След успешния му онлайн старт, с екипа дълго време обмисляхме какво да направим, за да се срещнем с нашите читатели  лично, както и те да се запознаят помежду си. Така дойде и идеята за Лятна и Зимна маркетинг вечер.

Разкажи ни малко повече за интересния формат на ивентите?

Форматът е следният: първият един час е отделен за нашите лектори, които винаги са изявени специалисти по маркетинг, PR и т.н. – според подбраната тема. След това има предвидено време за нетуъркинг, в което колеги, приятели, потенциални партньори и дори конкуренти да се срещнат и обменят идеи за следващия сезон, да обсъдят тенденциите в рекламата, да се похвалят кой какъв клиент е спечелил и т.н. Аз лично смятам че подобен тип събитие е нужно да бъде организирано за всяка сфера, защото този обмен на информация е важен и полезен за всеки сектор.

На какъв принцип избирате темите?

Нямаме конкретен принцип, по който избираме темите. Следиме кое е актуално в дадения момент и се насочваме към него.  Тази година се спряхме на „Is digital enough?” поради нарастващите инвестиции и бюджети за реклама, от страна на компаниите.

Кои ще са лекторите тази година?

На Зимна маркетинг вечер 2018 ще бъдат по-малко лектори от обикновено, но сме ги подбрали много внимателно и сме убедени, че посетителите ще останат повече от очаровани. Имах късмет, че и тримата лектори бяха свободни за тази дата и че се съгласиха да бъдат част от формата. Георги Малчев е първият ни лектор. Той е управляващ съдружник на Xplora BG, член на Управителния съвет на IAB Bulgaria и преподавател по маркетинг. Втора е Диана Ангелова. Тя се присъединява към Decathlon през 2015г. – с мисията да стартира и развие онлайн търговията в България. Скоро след това поема изпълнението на комуникационната стратегия на компанията и води и развива глобалната линия за синергия между онлайн и физическите магазини.  И последен ще говори Константин Костадинов. Той се присъединява към екипа на Viber през 2016 г., заемайки позицията ръководител продажби за Централна и Източна Европа (Head of Sales, CEE). Константин се занимава с идентифициране и създаване на потенциални бизнес партньорства, разработване на бизнес планове и стратегии за осъществяване на продажби във Viber за всички страни от региона.

Смятам, че лекторите са страхотни и нямам търпение да чуя какво ще кажат.

Разкажи ни малко повече за Marketing360 – най-голямата медия за маркетинг в България.

Marketing360, както  вече споменах е платформа, която събира цялото маркетинг общество онлайн и офлайн. Ние се превърнахме в обединяващо звено на всички специалисти в сферата на маркетинга и рекламата. Marketing360 доставя полезна информация само в тази сфера, показва добрите практики, публикуваме анализи и коментари, както и прогнози за бъдещето на маркетинга и рекламата. Много съм щастлива, че имам възможността да бъда част от тази платформа и ежедневно да се докосвам до най-добрите специалисти по маркетинг. И вие можете да го направите, идвайки на събитието на 25 януари от 19ч., в club Gramophone.

Ако искате да чуето последните новости в дигиталния маркетинг, може да резервирате вашия билет от ТУК.

_DSC0552

Алекандра Сапунджиева  е Главен редактор на Marketing360 от 2017. Тя е опитен организатор на корпоративни, PR и професионални събития.

Свързани публикации