9 Academy – иновативна академия за бизнес, насочена към младите хора

9 Academy е иновативна за България бизнес академия, насочена към млади хора, които имат визия за живота и предприемачески дух. В академията преподават експерти и опитни специалисти от бизнеса в България, които ще предадат своите знания и умения на 50 млади хора, готови да се включат в „приключението“ 9 Academy.

Екипът на JobTiger.tv се срещна с двама от участниците от пилотното издание на 9 Academy – Мария и Влади.

Мария е отговорна за създаването на Алумни клуба към академията, стартиран в края на месец август. Клубът обединява всички участници от първото издание на 9 Academy и отразява желанието им да продължат да се срещат, да си общуват, да си помагат и да подпомагат развитието на 9 Academy, за да бъде Академията полезна на още много млади хора. 

В плануваните до края на 2014 г. дейности на клуба са неформални срещи, както и нови възможности за участниците да учат нови неща и да се развиват както професионално, така и като личности. Също така участниците ще посетят Гудевица в началото на октомври месец, планиран е и Networking с лекторите и партньорите на академията. Една по различна вечер ще преживеят членовете на клуба, играейки board games  с един от лекторите – Митко Симидчиев. Разбира се, в края на годината ще се случи и голямо общо Коледно парти.

Влади е част от екипа, създал Кошницата (www.koshnitsata.com) – иновативен стартъп, целящ да улесни и подпомогне потребителите в избора им на здравословно меню. Всяка седмица в сайта си екипът споделя рецепти, чиито съставки могат да бъдат поръчани в точно количество. Продуктите се доставят от био-сертифицирани български ферми до дома или офиса. Така, заедно с клиентите си, Кошницата иска да допринесе за утвърждаването както на българското био производство, така и за едно общество, което е крачка по-близо до по-здравословен начин на живот.

Ако и вие искате да се включите във втория сезон на 9 Academy, можете да кандидатствате до края на месец септември.

За повече информация относно проекта и записването, посетете сайта на академията.

Свързани публикации