Американският университет организира Ден на отворените врати за EMBA кандидати

Американският университет в България организира Ден на отворените врати за кандидати по магистърската програма за ръководни кадри (ЕМВА) на 23 юни т. г. от 9 до 15 ч. в Център за образование и култура „Илиев“ в София. Желаещите ще могат да посетят лекции на Стив Макгуайър – човекът, консултирал мултинационални компании в над 20 страни по света. Участниците ще се запознаят с част от преподавателите, ще научат повече за предимствата на магистърската програма, учебния план и условията за прием.

Средно шест години е професионалният опит на студентите в програмата, натрупан в различни сектори на икономиката и държавното управление. Кандидатите за предстоящата EMBA програма ще могат да разговарят с настоящи студенти, за да придобият впечатления от първа ръка, както за качеството на обучение, така и за скорошното им бизнес пътуване до водещи международни компании в Мюнхен и Цюрих (BMW-werk, Hewlett-Packard, Kraft Foods Europe и др.). Те ще получат полезни съвети за процеса на кандидатстване, които ще им помогнат да се присъединят към обучаващите се мениджъри.

Обучението в ЕМВА програмата на АУБ е на английски и е фокусирано върху реални, стратегически и оперативни проблеми на съвременния бизнес. Програмата e организирана така, че да позволява на работещите мениджъри да получат световнопризната диплома без да се откъсват от служебните си ангажименти.

Сред завършилите ЕМВА програмата на АУБ са Асен Ягодин, генерален изпълнителен директор на Българската банка за развитие и председател на Борда на директорите на БФБ-София, Иван Иванов, прокурист в „Софийска вода” и зам.-председател на Българската асоциация по водите и Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell за България.

Повече информация за програмата на събитието ще намерите тук.

Свързани публикации