Безплатен курс за разработка на мобилни приложения

JobTiger и Софийски Университет „Св. Климент Охридски”, с подкрепата на Samsung, организират първия безплатен курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за младежи.

Обучението е изцяло практическо, насочено към придобиване на нови знания, развитие на меки умения и надграждане на техническите компетенции на участниците.  Лектори в курса ще бъдат доказали се професионалисти, работещи в Musala Soft, Software Group, Proxiad и преподавател от Софийския университет.

По време на обучението младежите ще имат възможност да научат как да изграждат от основи и направят привлекателни за потребителите комплексни Android приложения. Освен техническите познания, студентите ще придобият и меки умения и познания как да изготвят автобиография и мотивационно писмо.

В края на курса, всеки от участниците ще има разработено собствено портфолио и ще получи индивидуално кариерно консултиране. Успешно завършилите курса участници ще получат сертификат от Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и ще бъдат препоръчани на подбрани работодатели, търсещи специалисти в сферата на завършения курс.

Курсът стартира на 12 април. Всички, заявили участие, ще се явят на тест за предварителна селекция. Най-добрите 20 сред всички кандидатствали ще бъдат включени в курса за „Дизайн и разработка на мобилни приложения“. Занятията ще се провеждат в „Лаборатория за иновации“ във Факултета по математика и информатика на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Повече информация за безплатния курс и начина за кандидатстване ще научите тук:

http://www.jobtiger.bg/innovation-center/

Kрайният срок за кандидатстване е 1 април 2014г.

 

Свързани публикации