Бизнес и международни отношения на английски език в Италия

18 април 2017 Спонсорирана публикация

1

Eдин от най-реномираните университети в Италия и най-големият частен университет в Европа за бизнес, мениджмънт и международни отношения – Università Cattolica del Sacro Cuorе – кани българските кандидат-студенти на своите презентации във Варна – 26 април и в София – 27 април.

Присъствието на събитията е безплатно с предварителна регистрация ТУК.

Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC) предлага множество бакалавърски и магистърски програми, както и едногодишни специализации на италиански и английски език. В кампусите на UCSC в Милано, Рим, Бреша, Пиаченца, Кремона и Кампобасо, освен специалности в сферата на бизнеса, мениджмънта и международните отношения, можете да изучавате програми и в областта на медицината, правото, социалните и хуманитарни науки.

Сред възпитаниците на UCSC се открояват много именити представители на бизнеса и политиката в Италия – бившият председател на Европейската комисия – Романо Проди, бившият главен изпълнителен директор на „Дукати” – Габриел дел Торчио и основателят на италианската петролна компания „ЕНИ” – Енрико Матей.

Таксите за обучение в Италия се определят на база семейни доходи. Редовните такси за Università Cattolica del Sacro Cuore варират между EUR 3 500 и EUR 8 700, като повечето български студенти заплащат минималната сума.

На предстоящите информационни срещи ще научите повече за програмите на UCSC, възможностите за стипендии и финансиране. Ще можете да зададете лично своите въпроси на представител от учебното заведение. Очакваме Ви на:

  • 26 април – гр. Варна, х-л „Голдън Тюлип“, 18:30 ч.
  • 27 априлгр. София, х-л „Маринела“ (бивш „Кемпински“), 18:30 ч.

Допълнителна информация и възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Свързани публикации