Convergys стартира безплатното техническо училище

На първи юли стартира безплатно техническо училище, организирано от водещата аутсорсинг компания Convergys.

В продължение на месец, всички, владеещи чужди езици и имащи желание да придобият технически умения и да развият кариерата си в интернационална компания, имаха възможност да кандидатстват за безплатното техниеско училище. Сред близо 100-те кандидати, ярко се откроиха 14, които в началото на този месец стартираха обучението си.

CVG_logo-PMS 320-TEAL
Младежите бяха официално приветствани от Мариана Иванова, Site Director в Convergys. На откриването присъстваха и Илиана Илиева, Sr. HR Business Partner и оперативни мениджъри в компанията.

Училището включва 60 часа техническо обучение в сферата на Basic OS, Cloud computing и Networking skills, а лектори са Димитриос Скоуплиос, Клаудия Киш и Домагой Стефан, които от години са отговорни за провеждането на десетки обучения на служители на компанията. От тях младежите ще получат знания и практически умения относно Networking, Operating System, Cloud Computing, Cloud Models, Office 365 и много други.

В края на обучението, всички успешно завършили го ще получат сертификат от Convergys. Освен това, на младежите ще бъде дадена възможност да започнат работа в компанията и да работят по проекти на Microsoft Office 365 или Avaya. Новопостъпилите служители в Convergys ще получат и допълнителни технически умения в различни курсове, провеждани от компанията.

Публикации от серията