Creatives Talk – един от учредителите на Българската Биткойн Асоциация ще разкаже докъде е стигнало развитието на криптовалутите в България

Creatives Talk е поредица събития от професионалната платформа на SOHO, провеждащи се ежемесечно. На тях гостуват интересни представители от креативните индустрии, които споделят опита си с публиката. 

Creatives_talk_15.09._SOHOНа 15-ти септември гост ще бъде Владислав Драмалиев, който ще запознае посетителите в SOHO с най-обещаващите наследници на Биткойн. За тези, които не са запознати с темата, той ще обясни основните характеристики на валутата, а за по-заинтересованите ще представи тенденциите в криптовалутната сфера и тъмните страни на анонимността. 

Въпреки, че много се изговори по темата за Биткойн и за някои хора тя е сложена в графата “Понци схема”, Владислав Драмалиев, като виден ентусиаст и учредител на Българската Биткойн Асоциация, ще покаже, че криптовалутите не просто не замират, ами се развиват и то с огромна скорост.

Litecoin, Darkcoin, Blackcoin, Dogecoin – къде е добавената им стойност?

Защо хората ги харесват, защо не ги харесват и защо и двете страни са прави?

Какво се случва в България и какво вещае бъдещето?

Това са част от въпросите, които ще се дискутират на Creatives Talk с Владимир Драмалиев. Доскоро той е бил инвеститор, бизнес разработчик и връзка с клиенти в популярен сайт за обмяна на биткойни в България, така че със сигурност има какво да сподели с публиката.

Събитие: Creatives Talk: В защита на криптовалутното разнообразие.

Дата :  15.09.2014

Място: SOHO, ул. Искър #4, София 1000

Вход: свободен

Час: 19:00-21:00ч.

Линк към Facebook събитието:

https://www.facebook.com/events/287373811431424/

Информация за SOHO:

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития  (със свободен вход), такива със социална насоченост, концерти и тематични базари. Обитателите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена помежду им. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

Публикации от серията