„Дни на холандското образование“ 2017

„Дни на холандското образование“ 2017
Спонсорирана публикация

Представители на три холандски традиционни университета – Tilburg University, Utrecht University и Radboud University пристигат в България, за да ни представят разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на английски език, което предлагат и за да разкрият предимствата на обучението в Холандия. Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще се проведе в три поредни дни:

  • 04.02 – гр. Варна, х-л „Графит“, 14:00 ч.
  • 05.02 – гр. София, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 14:00 ч.
  • 06.02 – гр. Пловдив, х-л „Тримонциум“, 18:00 ч.

Предварителна регистрация за събитието може да направите ТУК.

Tilburg, Utrecht и Radboud University са сред институциите, които неизменно присъстват в световните класации за висше образование.

  • Tilburg University е доказан лидер в обучението по икономика, бизнес науки и право. Според  Times Higher Education, той  е на 3-то място в Европа и на 11-то в света в обучението по икономика и бизнес, редом до университети като  Harvard и Stanford в САЩ, Oxford и Cambridge в Англия.
  • Utrecht University е основан през 1636 година и един най-големите университети в Европа. Гордее се с 15 носители на най-престижния научен приз в Холандия – наградата „Спиноза“ и 12 нобелови лауреати. Престижни класации като Shanghai Ranking и The Best Global Universities Ranking го нареждат на 1 място в Холандия и на челни позиции в Европа и света.
  • Radboud University е една от водещите академични институции в страната – най-голям реципиент на европейски субсидии за научни изследвания в Холандия. Четирима от министър-председателите на държавата са негови бивши възпитаници. За пета поредна година през 2016-та Radboud University е определен за „най-добър традиционен университет“ в класацията на Keuzegids Universiteiten.

Програмите за обучение на гостуващите университети  покриват широк периметър от специалности в сфери като: бизес и икономика, право, публична администрация, медии и комуникация, социални и поведенчески науки, математика, информационни технологии, природни науки, медицина, изкуство и култура, педагогика и др.

Програмата на събитието включва презентация, след края на която гостите ще имат възможност за индивидуална среща с представителите на гостуващите учебни заведения.

Oчакваме Ви на:

  • 04.02 – гр. Варна, х-л „Графит“, 14:00 ч.
  • 05.02 – гр. София; х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 14:00 ч.
  • 06.02 – гр. Пловдив, х-л „Тримонциум“, 18:00 ч.

Входът за събитието е свободен. Допълнителна информация и възможност за регистрация ще откриете ТУК.

Свързани публикации