Дни на италианското образование в София и Варна

21 септември 2017 Спонсорирана публикация

stydyИталия претендира да е една от най-красивите страни в света! Известна със своя стил, античност и архитектура, тя привлича милиони туристи и над 70 000 студенти от цял свят, търсещи висококачествени академични програми в Европа. Тъй като все повече университети въвеждат програми на английски език, страната на ботуша се нарежда сред десетте най-предпочитани дестинации за обучение  в чужбина!

Това е поводът за шеста поред година изложението „Дни на италианското образование“ да покани представители на едни от най-добрите учебни заведения в Италия, за да запознаят българската публика с предимствата на своето обучение. Събитието ще се проведе в следния график:

  • 14 октомври в СТЦ „ Интерпред“, София
  • 15 октомври в хотел „Голдън тюлип“, Варна.

Предварителна регистрация можете да направите ТУК.

Специални гости на форума са: Politecnico di Milano –  безспорният лидер в обучението по архитектура и инженерни науки в Европа; Universita Cattolica del Sacro Cuore, завършен от бившия председател на Еврокомисията – Романо Проди; университетът на Венеция – Ca’Foscari, известен като първото бизнес училище в Италия и второто в Европа.

На изложението пристигат и едни от най-престижните модни академии в Италия – Istituto Europeo di Design, NABA и Domus Academy, които се славят със стажове при дизайнери като Versace, Armani, Roberto Cavalli и индустриални гиганти като: Ferrari, Mercedes, Audi, Cartier, Bayer, Panasonic, Canon и др.

Институциите за висше образование в Италия имат забележителни традиции, но разработват програмите си в тясно сътрудничество с бизнеса и индустрията, така че да създадат директна предпоставка за реализация на своите възпитаници.  Таксите за обучение в държавните университети варират между EUR 900 и EUR 3500, като повечето български студенти заплащат минималната сума от около 1000 евро.

„Дни на италианското образование“ има съпътстваща програма от презентации на участниците в събитието. Всички посетители ще участват в томбола за два двупосочни билета до Рим, осигурени с любезната подкрепа на Alitalia.

Заповядайте на 14 октомври в СТЦ  „ Интерпред“, София и на 15 октомри в х-л „Голдън тюлип“, Варна!

Входът за събитието е свободен с предварителна регистрация ТУК.

Свързани публикации