Друпал Камп София 2014

За четвърта поредна година Друпал обществото България ще има възможността да се събере за 2 дни нетуъркинг, споделяне на знания и опит и допринасяне към проекта.

drupal-camp-logo (1)Събитието ще се проведе на 1 и 2 ноември в Telerik Academy, булевард „Александър Малинов“ 31, София – повече за мястото. Друпал Камп София 2014 включва 1 конферентен ден – 1 ноември, един код спринт ден – 2 ноември. Един ден преди събитието, на 31 октомври, ще бъде проведен Друпал тренинг за начинаещи.

На 1 ноември ще бъдат проведени редица презентации за Друпал начинаещи и професионалисти. Програмата е отворена и включва сесии за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи и завършва с нетуъркинг и парти.

Желаещите да допринесат за Друпал проекта или за добра кауза могат да се включат на 2 ноември. Ще бъде създаден Друпал модул, който е необходим за по-масовата употреба на Друпал в България – Код спринт или със създаването на проект за добра кауза с помощта на Друпал – Програмиране за кауза.

Ден преди камп деня, на 31 октомври, ще бъде проведен Друпал тренинг за начинаещи, субсидиран от Фондация Друпал България. Той ще включва обучение под формата на уъркшоп за начинаещи Друпалисти.

Билети могат да бъдат закупени от http://drupalcamp.bg/buy-ticket.

Свързани публикации