Форум „Младежко предприемачество – StartUp 2016 –  Go To Market”  

Имаш идея, но не знаеш как да я продадеш? Защо не питаш лично гурутата в света на маркетинга?

YTFStartUpEnLectorDraytonYEF StartUp 2016 – Go To Market e международно технологично стартъп събитие с основен акцент Маркетинг и Бизнес развитие, ориентирано към стартъп обществото, проактивните младежи с предприемачески профил и бизнес средата.

На форума ще се обсъждат възможностите за привличане на инвестиции и различни форми на финансиране, както и теми, свързани с разрастване на бизнеса до международно ниво и излизане на чужди пазари.

За форума ще бъдат селектирани 30 StartUp проекта, като до участие ще бъдат допуснати 10 от тях. Подбраните кандидати ще имат възможността да представят своите проекти, да се възползват от стратегически срещи и напътствия, лично от гост-лекторите и ангел-инвеститори, както и от представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа.

„Форум Младежко Предприемачество – StartUp 2016 – Go To Market” е първият в Европа технологичен startup форум без входна такса, защото вярваме, че всеки който желае да разгърне своя потенциал и да реализира успешен бизнес, трябва да има достъп до благоприятна среда за осъществяване на това. Форумът е отворен за избрана група от 400-450 души, само с лични покани. Основните критерии за получаване на покана са лична мотивация или наличние на бизнес идея или собствен бизнес.

На самото събитие ще присъстват международни и български лектори и инвеститори, представители на някои от най-големите startup акселератори и фондове за рисков капитал в Европа:

  • Род Банър (основател на най-голямата B2B маркетинг и ПР компания в Европа –  „Banner Corporation“);
  • Дрейтън Бърд (една от най-значимите фигури в сферата на Директния маркетинг и Рекламата във Великобритания за изминалите 25 години);
  • Иван Хернандез (основател на„The Digital Loop”);
  • Алдо де Жонг (съоснователна„Claro Partners and Startupbootcamp IoT & Data”);
  • Христо Стоянов (регионаленмениджър в „Европейски Инвестиционен Фонд”за България);
  • Тодор Брешков (управляващ фонда за сийд инвестиции LAUNCHub);
  • Дилян Димитров (съучредител в Eleven Accelerator Venture Fund);
  • Жюстин Томс (експерт по онлайн медии, онлайн маркетинг и ПР);
  • Шон Колсън (ангел-инвеститор).  

 

Детайли за събитието:

Кога: 13-15-ти май

Къде: гр. Варна, Зала Пленарна на Община Варна

Записване като гост – http://startup2016.bbforums.bg/

Записване като стартъп – https://www.f6s.com/yef-startup2016-gotomarket/apply 

„YEF StartUp 2016 – Go To Market” се организира от СНЦ Български Бизнес Форуми с партньорството на Община Варна (European Youth Capital 2017)

Свързани публикации