Гарантирано качество и световно признание от TÜV AUSTRIA Мениджмънт програма

През месец май започва TÜV AUSTRIA Мениджмънт програма в България. Тя се реализира в партньорство между TÜV AUSTRIA Akademie, ХуМан Институт за хуманистичен мениджмънт България и JobTiger.

TÜV AUSTRIA Akademie е част от TÜV AUSTRIA Group. Това е най-старата и основателно най-реномираната компания за контрол и сертификация, създадена през 1872. За всичките 140 години от съществуването си, TÜV AUSTRIA Group е синоним на качество, професионализъм и двигател на бизнеса.

TUV A Cover_PhotoПрограмата на TÜV AUSTRIA Akademie предоставя възможността на българския мениджмънт да бъде част от световния бизнес елит. Тя предвижда обучение по мениджмънт, обогатяващо и разширяващо лидерската и мениджърска експертиза на участниците. На всички завършили мениджмънт програмата се гарантира:

  • Качество и компетентност
  • Световно признание
  • Утвърдени стандарти и независимост

Програмата включва личностен профил, пет модула, сертификационен модул,  бонус модул и уебинар. Съдържанието на модулите е разработено с оглед настоящите и бъдещите потребности на индустрията и икономиката. Гост-референти са български и чуждестранни мениджъри и експерти, с доказан практически опит и фасилитаторски умения.

Продължителността й е четири месеца – общо 17 присъствени дни и един ден за сертифициране.

На успешно завършилите програмата ще бъде издаден TÜV AUSTRIA Business Manager Сертификат в съответствие с ISO / IEC 17024 от TÜV AUSTRIA Cert – високо реномираната международна сертификационна и мониторингова група, част от топ-институциите, предоставящи независимо сертифициране.

По традиция, JobTiger обявява конкурс и дава една пълна стипендия в размер на 2400 евро, а Hill Management една стипендия в размер на 1200 евро за TÜV AUSTRIA Management Program. Желаещите да кандидатстват може да го направят до 27 април 2014г. Повече информация за условията на конкурса, можете да намерите тук: http://www.jobtiger.bg/info/trainings/tuv-program/

Публикации от серията