Георги Белоречки и неговите думи от път и плът

В навечерието на коледните празници SOHO отваря вратите си, за да приюти за пореден път странстващото слово. В това издание на SoReadable домакините посрещат Георги Белоречки, който ще покаже наглед как проза, поезия и диви нрави съжителстват заедно в пълна хармония.

Belorechky_3За публиката Георги е подготвил цял наръч истории, под формата на стихове и кратки разкази. Пътят, по който ще се отправим заедно с него, минава през сучещите се сокаци на Балканите и Сицилия, сърцата на две жени, по утъпканата пътека на семейните мъдрости и по безброй други, непредвидени спирки и отклонения.

Историите на Белоречки ще ви пренесат в малкия и големия град, ще ви срещнат с трагедиите и радостите на обикновения човек в настоящето и ще ви поведат по онези пътища, по които душата му е бродила и спирала да отдъхне, за да запечата преживяното в думи.

Вход: свободен и водещ към етажа под звездите.

SoReadable e ежемесечна поредица от литературни четения в уютна атмосфера и любима част от културната платформа на SOHO.

SOHO e арт коуъркинг пространство в центъра на София с ежемесечнa програма от културни и професионални събития  (със свободен вход), такива със социална насоченост, музикални концерти и тематични базари. Клиентите на SOHO са общност от сходно мислещи професионалисти, което насърчава творчеството и обмена между обитателите му. SOHO подкрепя множество инициативи и подпомага организации от неправителствения сектор в тяхното развитие.

Публикации от серията